Λεβαδειακός–Παναιτωλικός 2-0 Νίκη «χρυσάφι» για Λεβαδειακό

Το πρόγραμμα της εξ’ αναβολής 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, έκλεισε με την αναμέτρηση ανάμεσα στο Λεβαδειακό και τον Παναιτωλικό (17:00).Οι γηπεδούχοι πήραν νίκη «χρυσάφι», επικρατώντας με 2-0 των «Βοιωτών» χάρη σε γκολ του «man of the match» Σουμπίνιο (10’, 84’).

Η ομάδα του Αγρινίου μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, χάνοντας την πρώτη της ευκαιρία μόλις στο 2’. Ο Χαριστέας με έξυπνη εκτέλεση έξω από την περιοχή, απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Κυριακίδη, με τους γηπεδούχους

να απαντούν στο 7’ με το σουτ του Σουμπίνιο να καταλήγει στα χέρια του Τσενάμο.

Ο Βραζιλιάνος πήρε το αίμα του πίσω από τον Τσενάμο αυτήν τη φορά, καθώς έπειτα από γύρισμα του Ναπολεόνι, με προβολή έγραψε το 1-0 (10’) για την ομάδα του Λεβαδειακού. Μετά από τραγικά λάθη στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Ναπολεόνι λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του Λεβαδειακού, με τη μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία του Παναιτωλικού (22’).

Ο σκόρερ των Βοιωτών, Σουμπίνιο, λίγο έλειψε στο 27’ να κάνει το 2-0 υπέρ της ομάδας του, με την κεφαλιά του να περνάει άουτ. Στο 34’ οι Αγρινιώτες απάντησαν στην πίεση των γηπεδούχων, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους στην περιοχή του Λεβαδειακού. Ο Κούσας έκανε το γύρισμα προς την εστία, αλλά ο Μουλόπουλος τελευταία στιγμή έδιωξε πάνω στη γραμμή, στέλνοντας τους γηπεδούχους στα αποδυτήρια να προηγούνται στο σκορ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Λεβαδειακός άγγιξε το 2-0, αφού το «μαγικό» πλασέ του Σουμπίνιο βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Τσενάμο (52’). Ο Χαριστέας ήταν η μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα των γηπεδούχων, καθώς δημιούργησε δύο ευκαιρίες στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 57’ η κεφαλιά του έφυγε άουτ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό το σουτ του εξουδετερώθηκε από τον Κυριακίδη.

Ο Σουμπίνιο ήταν ασταμάτητος, με τον Τσενάμο να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Βραζιλιάνου στο 70’, ενώ παρόμοια κατάληξη για τους γηπεδούχους είχε και το σουτ του Λισγαρά από ευνοϊκή θέση (71’). Το όνομα του Σουμπίνιο γράφτηκε για δεύτερη φορά στον πίνακα των σκόρερ του παιχνιδιού, καθώς ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου δεν αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Τσενάμο (84’).

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή έφτασε κοντά στη μείωση του σκορ, αφού στο 88’ ο Χαριστέας (ποιος άλλος ;) αστόχησε σε μοναδική ευκαιρία που ήταν και η τελευταία του παιχνιδιού .

Keywords
Τυχαία Θέματα