Λογοκρισία στα σχόλια Λαζόπουλου για τον Αναστασιάδη στο κυπριακό Sigma (βίντεο)

Αντιδράσεις και ερωτηματικά προέκυψαν από την αναμετάδοση του χθεσινού Αλ Τσαντίρι News από το κυπριακό κανάλι Sigma, καθώς «κόπηκε» από την εκπομπή το κομμάτι που ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε αναφορά στις εξελίξεις στην Κύπρο και τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Η

αναμετάδοση της εκπομπής στην Κύπρο έγινε με περίπου μισή ώρα καθυστέρηση απ΄ότι τις άλλες φορές και οι αντιδράσεις ήταν έντονες στη σελίδα της εκπομπής στο facebook, με τους Κύπριους τηλεθεατές να εκφράζουν τα παράπονά τους και να κάνουν λόγο για λογοκρισία και κατευθυνόμενες από τη μεριά του καναλιού ενέργειες.

Από την άλλη πλευρά, το Sigma εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία δίνει τη δική του απάντηση για το γεγονός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Αγαπητοί τηλεθεατές,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ολόκληρη η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» θα μεταδοθεί κανονικά το Σάββατο 6 Απριλίου στις 21:20.

Απολογούμαστε για την αναστάτωση που ίσως προκλήθηκε κατά την διάρκεια της χθεσινής προβολής, μέρος της οποίας στην αρχή της εκπομπής δεν βγήκε αέρα.

Λόγω εκτεταμένης επικαιρότητας, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού «Τομές στα Γεγονότα» δεν ολοκληρώθηκε στην ώρα του, με αποτέλεσμα να υπάρξει ανάγκη μικρότερης διάρκειας της εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιούζ».

Σε καμία περίπτωση η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ δεν επιχείρησε να λογοκρίνει μια εκπομπή που εδώ και 3 χρόνια με συνέπεια προβάλλει.

Παρακολουθήστε το ολοκληρωμένο επεισόδιο αυτό το Σάββατο 6 Απριλίου στις 21:20.

Δείτε το «επίμαχο» βίντεο...

Keywords
Τυχαία Θέματα