Μανώλης προς Σαμαρά: Πες «όχι» και πάμε σε εκλογές

Εσωκομματικά προβλήματα στη ΝΔ προκαλεί η συμφωνία που θα επικυρωθεί επίσημα εντός της ημέρας μεταξύ του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου

για τα νέα μέτρα.

Ενδεικτικό του κλίματος, που επικρατεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τα όσα τόνισε σήμερα το πρωί ο γραμματέας συνδικαλιστικού Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μανώλης.

Σύμφωνα με τον κ. Μανώλη, «δεν μπορούμε να ξεχάσουμε όλα αυτά για τα οποία παλέψαμε μέχρι τώρα. Θεωρούμε ότι αυτά τα μέτρα, αν ψηφιστούν, θα βυθίσουν τη χώρα σε μεγαλύτερη ύφεση. Να πούμε ‘’όχι’’ στα μέτρα που βυθίζουν στην ύφεση και να πούμε ‘’ναι’’ σε άλλα μέτρα». Παράλληλα, ο γραμματέας του συνδικαλιστικού του κόμματος σημείωσε πως «το δίλημμα ‘’ή αυτά τα μέτρα ή χρεοκοπία και δραχμή’’ είναι τρομοκρατικό».

Εν τω μεταξύ, ο κ. Μανώλης ζήτησε από τον κ. Σαμαρά να πει «όχι και να πάμε σε εκλογές με αλλαγή πολιτικής συνταγής» και μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα πραγματοποιηθεί απόψε στο Περιστέρι εκδήλωση στελεχών του κόμματος που διαφωνούν με την υιοθέτηση των απαιτήσεων της τρόικας-αντιμνημονιακών, προκειμένου να καθορίσουν τη στάση που θα τηρήσουν στο εξής.

Keywords
Τυχαία Θέματα