Μαριάντα Πιερίδη: Ότι αρχίζει με αγάπη τελειώνει με πόνο

Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον επί έξι χρόνια σύντροφο της Δημήτρη Καμενίδη, η Μαριάντα Πιερίδη ανακοίνωσε το χωρισμό της.

Πλέον η τραγουδίστρια βρίσκεται σε άλλη αγκαλιά, με σύντροφο τον κιθαρίστα της ορχήστρας της και ενώ όλοι νόμιζαν ότι το πρώην ζευγάρι χώρισε πολιτισμένα και ο καθένας συνεχίζει την ζωή του, τίποτα από αυτά δεν ισχύει.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Star, επιβεβαιώνοντας αυτά που είχαν ακουστεί περί καταγγελίας του πρώην συντρόφου της στις

αστυνομικές αρχές και την εισαγγελική παρέμβαση ώστε να του δοθούν συστάσεις.

Μην θέλοντας να αναφερθεί εκτενέστερα στο θέμα, η Μαριάντα δήλωσε στις κάμερες:

 «Αυτά που ακούστηκαν ισχύουν, αλλά τώρα όλα είναι καλά. Είναι κάτι που δε θέλω να σχολιάσω και δε θέλω επίσης να δώσω τροφή για σχόλια. Δε θέλω να πω τίποτα παραπάνω, τώρα είναι όλα καλά».

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού “Ciao”, η τραγουδίστρια έχει πλέον μετακομίσει σε δικό της σπίτι, στο οποίο δέχθηκε επίσκεψη από τον Δημήτρη Καμενίδη. Έλα όμως που στο σπίτι της βρισκόταν και η νέα της σχέση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, τα πράγματα να βγουν εκτός ελέγχου και το πρώην ζευγάρι να καταλήξει στο αστυνομικό τμήμα της Γλυφάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα