Μασέρ κατηγορεί τον John Travolta ότι επιχείρησε να τον βιάσει!

Δεν είναι κάτι που το ακούς κάθε μέρα….ένα υποτιθέμενο θύμα κατηγόρησε τον ηθοποιό, ότι του επιτέθηκε με σεξουαλικές διαθέσεις και προσπάθησε να κάνει σεξ μαζί του, ενώ τον είχε προσλάβει να του κάνει μασάζ! Ο ανώνυμος μασέρ μηνύει τον 58χρονο John Travolta, για σεξουαλική επίθεση.

Ο ηθοποιός γδύθηκε για το μασάζ, αλλά σύμφωνα με τον μηνύοντα προσπάθησε και έβαλε «χέρι» στο μόριο του μασέρ. Στην μήνυση ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός, του ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά του, αλλά συνέχισε να τον παρενοχλεί και μετά του πρότεινε να «κάνουν ομαδικό σεξ με μία στάρλετ, αλλά και μεταξύ τους!!!!» Επίσης ο μασέρ ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός τον πλήρωσε επί δύο φορές την αμοιβή του, η οποία ανήλθε στα $800.
Εκπρόσωπος του ηθοποιού, ισχυρίζεται ότι όλα αυτά είναι κατασκευασμένα και αναληθή λέγοντας: «Αυτή η μήνυση είναι προϊόν φαντασίας. Κανένα από τα γεγονότα που δηλώθηκαν στην μήνυση δεν συνέβη ποτέ. Ο μηνυτής, που αρνείται να δώσει το όνομά του, γνωρίζει ότι η μήνυση είναι ψευδής. Κατά την ημερομηνία που ο καταγγέλλων ισχυρίζεται ότι συνάντησε τον John, o John, δεν βρισκόταν στην Καλιφόρνια και μπορεί να αποδειχθεί. Ο άντρας αυτός προσπαθεί να «πάρει» τα «15 λεπτά δημοσιότητας» που νομίζει ότι του αναλογούν. Ο ηθοποιός θα προσπαθήσει να αποδείξει την αθωότητά του και μετά θα μηνύσει με την σειρά του και τον καταγγέλλοντα, αλλά και τον δικηγόρο του για λανθασμένη δίωξη».

Keywords
Τυχαία Θέματα