Με αισιοδοξία στο Ισραήλ

Με συγκρατημένη αισιοδοξία, πως ο Παναθηναϊκός θα πετύχει τουλάχιστον μία νίκη στο Τελ Αβίβ επί της Μακάμπι, αναχώρησε το πρωί η αποστολή των «πράσινων» για το Ισραήλ.
Το «τριφύλλι» έχει μπροστά του δύο παιχνίδια με την Μακάμπι (Τρίτη και Πέμπτη),για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα και θέλει τουλάχιστον μία νίκη για να γυρίσει τη σειρά στο ΟΑΚΑ (στο πέμπτο παιχνίδι αν χρειαστεί).

Το έργο πάντως των πρωταθλητών

Ευρώπης δεν θα είναι εύκολο, καθώς στην κατάμεστη «Nokia Arena» η «ομάδα του λαού» θα αποτελέσει σημαντικό εμπόδιο για πρόκριση στο final 4 της Ευρωλίγκα.

Ο προπονητής των «πράσινων» Ζέλικο Ομπράντοβιτς, δήλωσε για τα παιχνίδια με την Μακάμπι: «Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις εκεί. Πρέπει να παίξουμε επιθετική άμυνα από το πρώτο λεπτό. Να μην αφήσουμε να μας ξεφύγει ο έλεγχος. Μετά από δυο παιχνίδια στην Ελλάδα δεν περιμένουμε κάτι να μας εκπλήξει. Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι».

Ο συνεργάτης του «Ζοτς», Δημήτρης Ιτούδης, τόνισε με τη σειρά του: «Η ομάδα έχει την ποιότητα να πετύχει μία νίκη Ισραήλ. Η σειρά βρίσκεται στο 1-1 και είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε ένα παιχνίδι είτε την Τρίτη, είτε την Πέμπτη. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι, επαναλαμβάνω, να ξαναπάρουμε πίσω το πλεονέκτημα της έδρας».

Από πλευράς παικτών, ο Στράτος Περπέρογλου δήλωσε για τα δύο ματς στο Τελ Αβίβ: «Να κερδίσουμε στο Ισραήλ δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα. Έχουμε δυο παιχνίδια μπροστά μας και σίγουρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τουλάχιστον μία νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα