Μέλος της ''Χρυσής Αυγής'' κατηγορείται για βιασμό 15χρονης Αλβανίδας

Για βιασμό μια ανήλικης Αλβανίδας κατηγορείται ένας 45 δημοτικός υπάλληλος και μέλος της Χρυσής Αυγής σε περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής, ο οποίος συνελήφθη προ τετραημέρου.

Ο 45χρονος, σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι «διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την ανήλικη Αλβανίδα εδώ και μερικούς μήνες και υπήρξε η πλήρης συγκατάθεσή της σε ό,τι συνέβη μεταξύ τους».

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες όταν ο 45χρονος υπάλληλος συμμετείχε σε δημοτικά έργα, σε σχολείο της περιοχής, όπου φέρεται να γνώρισε την 15χρονη μαθήτρια. Ο ίδιος της πρότεινε να εργασθεί στο γραφείο μίας μικρής εταιρείας που πραγματοποιούσε τεχνικά έργα – πρόσκληση την οποία η 15χρονη απεδέχθη.

Στις 15 Φεβρουαρίου, ωστόσο, όπως κατήγγειλε η 15χρονη στις Αρχές, ο 45χρονος την παρέσυρε σε ερημική περιοχή και τη βίασε. Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία ο 45χρονος πρότεινε αμέσως μετά στην 15χρονη να της δώσει περίπου 100 ευρώ, για να εξασφαλίσει τη σιωπή της αλλά και για να συνευρεθεί κι άλλες φορές μαζί της.

Όταν όμως η μαθήτρια έμεινε έγκυος κατέφυγε σε τοπικό ιατρείο προκειμένου να προχωρήσει σε έκτρωση, οι γονείς του κοριτσιού ζήτησαν από τον 45χρονο εξηγήσεις.

Εκείνος αρχικά υποστήριξε ότι είχε ερωτικές σχέσεις μαζί της ένας από τους γιους του. Όταν όμως οι γονείς συγκέντρωσαν και άλλες πληροφορίες για τις ενέργειες του 45χρονου και υπέβαλαν σχετική μήνυση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, τότε ο κατηγορούμενος, μαζί με φίλους του, απείλησε με επιθέσεις της «Χρυσής Αυγής» αν επέμειναν στις κατηγορίες τους για την κακοποίηση του κοριτσιού.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 45χρονο, ο οποίος αλλά αφέθηκε ελεύθερος λίγα 24ωρα αργότερα με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 30.0000 ευρώ.

πηγή: iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα