Μια μέρα πριν την σκοτώσει στα ΕΛ.ΤΑ., της είχε κάψει το αυτοκίνητο

Μια μέρα πριν εκτελέσει την 30χρονη υπάλληλο στα ΕΛ.ΤΑ., ο 35χρονος ταχυδρομικός διανομέας φαίνεται να είχε πυρπολήσει το αυτοκίνητο της που βρισκόταν σταθμευμένο κάτω από το σπίτι της.

Η άτυχη γυναίκα που διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον 35χρονο, όταν του ζήτησε να χωρίσουν εκείνος άρχισε να την απειλεί. Στην προσπάθεια της να προστατευτεί η ίδια και τα παιδιά της, είχε υποβάλει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε φτάσει και στο σημείο να ζητήσει από τον ανιψιό της να μένει στο σπίτι της μέχρι αργά.

Η υπάλληλος όμως δεν είχε υπολογίσει την ακραία αντίδραση

του 35χρονου ο οποίος θολωμένος από την παράφορη ζήλια πήρε ένα περίστροφο και σε κατάσταση απόλυτης σύγχυσης εισέβαλε στο κατάστημα αναζητώντας το θύμα του. Ανέβηκε στον πρώτο όροφο και έβγαλε το όπλο την άτυχη γυναίκα. Ο συνάδελφος της που εργάζονταν στο διπλανό γραφείο πάγωσε. Ο δράστης του είπε με απόλυτη ψυχραιμία «εσύ μην βλέπεις» και τότε πυροβόλησε πέντε φορές την 30χρονή.

Στη συνέχεια ο δράστης πήγε στο γραφείο της προϊσταμένης και τηλεφώνησε στην αστυνομία , ομολόγησε τη δράση του και παρέμεινε εκεί μέχρι την σύλληψη του.

πηγή: iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα