Μιχαλολιάκος: Κασιδιάρης για δήμαρχος Αθηναίων

Στην εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ», που θα εκδοθεί για πρώτη φορά αύριο Παρασκευή, έδωσε συνέντευξη ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

Η νέα εφημερίδα «θα είναι προσηλωμένη στις παραδοσιακές αξίες του Ελληνισμού», σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η εκδοτική ομάδα, που έχει επικεφαλής

τον πρωτοεμφανιζόμενο στο χώρο των media Δημήτρη Βλαχόπουλο.

Η έκδοση της εφημερίδας έρχεται να προστεθεί στη δημιουργία ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού σταθμού, μέσω Διαδικτύου που δρομολογεί η Χρυσή Αυγή. Μάλιστα, παρουσιαστής εκπομπής θα είναι ο εκπρόσωπος και βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Κασιδιάρης, τον οποίο ο κ. Μιχαλολιάκος προορίζει για υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Όπως είπε στη συνέντευξη ο επικεφαλής της ΧΑ, «ο επόμενος δήμαρχος της Αθήνας, θα προέρχεται από τις τάξεις του ακροδεξιού κόμματος», ενώ χαρακτηρίζει «βόμβα το μεταναστευτικό και πρόκληση την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό».

Εξάλλου, όσον αφορά στην εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ» από τη Χρυσή Αυγή, υποστηρίζουν πως «πρόκειται για μία καθαρά ιδιωτική πρωτοβουλία η οποία όμως θα υποστηριχτεί από το ακροδεξιό κόμμα, κυρίως μέσω της ιστοσελίδας του, ενώ θα ζητηθεί από στελέχη, μέλη και φίλους του, να γραφτούν συνδρομητές, ώστε να μπορέσει να επιβιώσει το Εμπρός ως φωνή του εθνικιστικού χώρου στην Ελλάδα».

«Η εφημερίδα μας φιλοδοξεί να εκφράσει κάθε Έλληνα Πατριώτη, να γίνει δική του φωνή και να πει αλήθειες που τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης αποκρύπτουν ή διαστρεβλώνουν», δήλωσε η κυρία Ειρήνη Δημοπούλου, που μαζί με τον Τάκη Παναγόπουλο και τον Γιώργο Φράγκο, αποτελούν την συντακτική επιτροπή της εφημερίδας. Ο τελευταίος, υπήρξε στο παρελθόν συντάκτης στον Αδέσμευτο Τύπο και στέλεχος του γραφείου τύπου του πρώην δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα