Μιχελάκης: «Θα βρεθεί λύση για τα παιδιά που υπολείπονται»

Σύμφωνα με τον υπουργού Εσωτερικών, ο οποίος σχολίασε το θέμα των θέσεων στους παιδικούς σταθμούς, «όλα τα παιδιά που πληρούν τα κριτήρια θα γίνουν δεκτά στους βρεφονηπιακούς σταθμούς». Ο Γιάννης Μιχελάκης μίλησε στον ΑΝΤ1 αναφέροντας ότι: «Είναι μια προσπάθεια που έκαναν συνολικά τα εμπλεκόμενα υπουργεία. Μιλάω δηλαδή για το υπουργείο Εργασίας, για το υπουργείο Ανάπτυξης, για το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Όλα αυτά τα υπουργεία μπόρεσαν τελικά και έλυσαν το πρόβλημα. Θεωρώ ότι σχεδόν κανένα παιδί δεν θα

μείνει έξω από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς».

Ο κ. Μιχελάκης συμπλήρωσε ότι «πέρα από το πρόγραμμα που γνωρίζουμε, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης έδωσε 15 εκατομμύρια ευρώ και άλλα 15 εκατομμύρια ευρώ το υπουργείο Εργασίας. Τα χρήματα αυτά έδωσαν ουσιαστικά τη λύση».

Για το θέμα μίλησε και ο πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής της ΚΕΔΕ, Σίμος Δανιηλίδης ο οποίος σημείωσε: «Είναι η πρώτη βραδιά που κοιμηθήκαμε λίγο καλύτερα από το προηγούμενο διάστημα. Θέλω να ευχαριστήσω τους υπουργούς όμως υπολείπονται περίπου 2.500 παιδιά και γι’ αυτό θα ήταν κρίμα να μην μπουν κι αυτά».

Ο κ. Μιχελάκης από τη μεριά του εμφανίστηκε σχεδόν σίγουρος ότι θα βρεθεί η λύση και για αυτά τα παιδιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα