Μικροεπεισόδια σε συλλαλητήρια για τον Φύσσα σε Θεσσαλονίκη &Κοζάνη

Συλλαλητήριο για την δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι πραγματοποιήθηκε απόψε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά και στην Κοζάνη με τη συμμετοχή μελών της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και κομμάτων της Αριστεράς και του αντεξουσιαστικού χώρου.

Σύμφωνα με

την Αστυνομία, στην πορεία της Θεσσαλονίκης συμμετείχαν 1.000 άτομα. Με πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, της κυβέρνησης και της Αστυνομίας, οι διαδηλωτές κινήθηκαν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, κάτω από τη διακριτική παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

Ένταση επικράτησε μετά το τέλος της πορείας όταν μια ομάδα 150 ατόμων πήγε στην οδό Εγνατίας, στο ύψος στο αγάλματος του Βενιζέλου και έβαλε φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.

Η Αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων.

Επεισόδια και στην Κοζάνη

Επεισόδια σημειώθηκαν απόψε το βράδυ και στην πόλη της Κοζάνης στη διάρκεια συλλαλητηρίου, που διοργανώθηκε για τη δολοφονία του 34χρονου μουσικού.

Ομάδα διαδηλωτών συνεπλάκη με αστυνομικούς οι οποίοι απάντησαν κάνοντας χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και χημικών. Νωρίτερα, άγνωστοι έγραψαν με σπρέι συνθήματα στην πρόσοψη των γραφείων της «Χρυσής Αυγής».

Keywords
Τυχαία Θέματα