Νάνσυ Αλεξιάδη: Ο χωρισμός και η επιστροφή στη δουλειά!

Η τραγουδίστρια Νάνσυ Αλεξιάδη, που έγινε γνωστή από το ριάλιτι Fame Story, προσπαθεί πάλι να εδραιώσει την θέση της στην νυχτερινή σκηνή.
Μετά την λήξη της σχέσης της, με τον εφοπλιστή Νίκο Αγούδημο και τον παρ’ όλιγον γάμου τους, η Νάνσυ μετά από δυόμιση χρόνια απουσίας, προσπαθεί να ξαναβρεί την θέση της ανάμεσα στους αστέρες του πενταγράμμου.
Αφού πλέον έβαλε πίσω την χλιδάτη ζωή στην Ελβετία, απαντάει στις φήμες που την ήθελαν εκτός Ελλάδας

δίνοντας μία διαφορετική ερμηνεία: «Πιέστηκα τόσο πολύ που ένιωσα την ανάγκη να κάνω μια παύση. Ήθελα να κάνω κάποια πράγματα για τον εαυτό μου που τα είχα στερηθεί. Για παράδειγμα, είχα σχεδόν δέκα χρόνια να κάνω διακοπές, γιατί εργαζόμουν χειμώνα-καλοκαίρι ασταμάτητα. Ένιωθα ότι έφευγε η ζωή μου, χωρίς να τη χαίρομαι. Ήθελα να μπορώ να φάω σαν άνθρωπος γιατί μέχρι τώρα αναγκαζόμουν να γυμνάζομαι και να προσέχω τη διατροφή μου για να είμαι αδύνατη. Ειλικρινά, σε αυτά τα δυόμιση χρόνια έφαγα ότι δεν είχα φάει μια δεκαετία, με αποτέλεσμα να πάρω οκτώ κιλά. Δεν μου άρεσα καθόλου. Σιχαινόμουν τον εαυτό μου», δηλώνει.
Για τις φήμες που την ήθελαν να βρίσκεται στην Ελβετία στο πλάι του επιχειρηματία, είπε: «Ήμουν εδώ, απλά δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι μου και να κάνω κοσμικές εμφανίσεις».
«Η δημοσιότητα δεν μου έλειψε καθόλου. Και σε πληροφορώ ότι αυτά τα δυόμιση χρόνια δεν έβαλα ούτε κραγιόν. Κυκλοφορούσα χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με τη φόρμα μου και τα αθλητικά μου. Το απολάμβανα όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Είχα δυο χρόνια να φορέσω τακούνια. Ούτε τα μαλλιά μου έβαφα. Είχε φτάσει η ρίζα μου τριάντα εκατοστά και δεν με ένοιαζε. Ύστερα από οκτώ χρόνια, έβγαλα για πρώτη φορά τα extensions. Σταμάτησα να κάνω μανικιούρ και μπορούσα να τρώω τα νύχια μου, κάτι που είχα να κάνω από την εφηβεία μου», συμπλήρωσε.

Πηγή: star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα