Νέα κόντρα των αιωνίων στο τερέν της Super League

Σε κλίμα ρήξης πραγματοποιήθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Super League με πρωταγωνιστές τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Χρήστου Παναγόπουλου.

Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ αντέδρασε έντονα όταν έφτασε η ώρα για να συζητηθεί το θέμα με τις ενέργειες που δυσφημούν το ποδόσφαιρο

και τα μέτρα που πρέπει να λάβει η λίγκα, για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Ο κ. Μαρινάκης κατηγόρησε τον Παναθηναϊκό και το ΣΚΑΪ για έντονη δυσφήμιση του πρωταθλήματος και ζήτησε από τον κ. Παναγόπουλο να αποχωρήσει από την αίθουσα: «Πρέπει να φύγεις από την αίθουσα γιατί έχεις οριστική καταδίκη με φυλάκιση» τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Πειραιώτικης ομάδας με τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού να απαντά ότι έχει προσφύγει στον Άρειο Πάγο.

Τελικά λίγο αργότερα και αφού η πλειοψηφία των υπόλοιπων ομάδων φάνηκε να συμφωνεί με την τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποχώρησε από την αίθουσα κατηγορώντας την πλευρά του τριφυλλιού ότι δεν μπαίνει στην ουσία των θεμάτων.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης που απασχόλησαν τη συνεδρίαση:

1. Έγκριση Αγωνιστικού Προγράμματος Β' Γύρου.

2. ΠΣΑΠ - Σχέσεις με ποδοσφαιριστές.

3. Ενέργειες που δυσφημούν το ποδόσφαιρο (δηλώσεις – ανακοινώσεις) και μέτρα που δύναται να λάβει ο Συνεταιρισμός για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

4. Εξελίξεις στο θέμα δικαστικής διαφοράς μεταξύ FORTHNET – ΣΚΑΪ.

5. Ορισμός Εκπροσώπων της Super League στην Επικείμενη Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο.

6. Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Super League.

7. Διάφορα.

Keywords
Τυχαία Θέματα