Νίκησαν οι χούλιγκανς!

Για ακόμη μία φορά στην Ελλάδα και σε αθλητικό γεγονός οι χούλιγκανς βγήκαν νικητές, αφού χθες κατάφεραν με τα καμώματα τους να αναβάλλουν τον πρώτο τελικό των «αιωνίων» στο ΣΕΦ, για την Α1 του μπάσκετ.

Άγνωστοι λοιπόν την έστησαν στο πούλμαν της ομάδας του Παναθηναϊκού και στην περιοχή του Μοσχάτου πέταξαν πέτρες, τραυματίζοντας με τα θραύσματα δύο παίκτες των «πράσινων».

Το πούλμαν του «τριφυλλιού» έμεινε ακινητοποιημένο για αρκετή ώρα, ενώ λίγο μετά τις 21:00 έφτασε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι τραυματίες από τα θραύσματα Περπέρογλου και Σμιθ, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας αποχωρώντας από εκεί ευτυχώς καλά στην υγεία τους, καθώς οι διαγνώσεις ανέφεραν θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο, κεφαλαλγίες και οξύ πόνο στα μάτια.

Η απόφαση της διοργανώτριας αρχής, της ΓΓΑ αλλά και της αστυνομίας ήταν ομόφωνη με την αναβολή του αγώνα να είναι γεγονός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Αναβάλλεται ο σημερινός πρώτος αγώνας της σειράς των τελικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό μετά από απόφαση της Επιτροπής του Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ, την σύμφωνη γνώμη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή και της Ελληνικής Αστυνομίας».

Από τον ΓΓΑ, Παναγιώτη Μπιτσαξή θα προκύψει σήμερα (16:00) η απάφαση πότε και πώς θα διεξαχθούν οι τελικοί τα πλέι οφ.



Keywords
Τυχαία Θέματα