Νίκησε τον Λεβαδειακό με δυο γκολ του Μπικέι

Ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη της έδρας του και πήρε ακόμα μία νίκη, την τέταρτη φετινή του, αυτή τη φορά επικρατώντας 2-1 του Λεβαδειακού. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Αντρέ Μπικέι, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του Αγρινίου, αποδεικνύοντας πως εκτός από αξιόπιστος κεντρικός αμυντικός είναι και ικανότατος σκόρερ!

Ο Λεβαδειακός όπως γράφει το sentragoal.gr παρατάχθηκε στο γήπεδο με σαφή πρόθεση να κρατήσει το “μηδέν” στα μετόπισθεν. Ο Νίκος Καραγεωργίου χρησιμοποίησε πέντε παίκτες

στην άμυνα, όμως αυτό δεν απέτρεψε τους γηπεδούχους από το να παίξουν... φουλ επίθεση από το πρώτο λεπτό του ματς.

Η υπεροχή των παικτών του Παναιτωλικού καρποφόρησε στο 17', όταν από κόρνερ του Θεοδωρίδη, ο Μπικέι με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ. Η εικόνα του παιχνιδιού έδειχνε πως ήταν θέμα χρόνου η επίτευξη δεύτερο γκολ από τους γηπεδούχους που πίεζαν την άμυνα του Λεβαδειακού. Όμως στο 43', έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό του Ροτζέριο με τον Μουλόπουλο, ο τελευταίος με απίθανο σουτ από πλάγια θέση ισοφάρισε!

Το ξεκίνημα της επανάληψης ήταν... deja vu του α' μέρους, με τον Παναιτωλικό να είναι άκρως επιθετικός και στο 49' να ανακτά το προβάδισμα στο σκορ, και πάλι με τον Μπικεϊ, και πάλι σε στημένη φάση με εκτελεστή τον Θεοδωρίδη. Η μόνη διαφορά ήταν πως το 2-1 ήρθε για τους γηπεδούχους με κεφαλιά κι όχι με πλασέ.

Στο 53' αποβλήθηκε ο Χάβος για διαμαρτυρία, ενώ δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Εμάνουελ Κονέ να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια για φάουλ στον Μπόγιοβιτς. Παρά τις αλλαγές του Καραγεωργίου και την προσπάθειά του να κάνει ακόμα πιο επιθετική την ομάδα του, ο Παναιτωλικός είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και συχνά-πυκνά προσέγγιζε την περιοχή του Πζιρόφσκι, ο οποίος με τις επεμβάσεις του κρατούσε τον Λεβαδειακό στο ματς. Στο 88' ο Μάνταλος απέβαλλε για διαμαρτυρία και τον συνεργάτη του Χάβου, Πάρη Ζουμπούλη!

ΣΚΟΡΕΡ: 17' Μπικέι, 49' Μπικέι – 43' Μουλόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Καβάλας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 91' Τζούνιορ - 51' Κονέ 79' Μουλόπουλος

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 55' Κονέ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά (68' Μπελόν), Μελισσάς (46' Γκόλιας), Θεοδωρίδης (83' Παπουτσογιαννόπουλος), Γοδόι, Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης, Μπικέ, Μπόγιοβιτς.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Πζιρόβσκι, Μουλόπουλος, Ροτζέριο, Μάντζιος (77' Βασιλείου), Σκέμπης, Μάγκας (59' Πετράτζι), Ιωαννίδης (72' Γιάντσης), Κονέ, Γεωργίου, Λυκογιάννης, Καντζί.

Keywords
Τυχαία Θέματα