Νικητής ο Λεβαδειακός, αδικείται η Καλλονή από το αποτέλεσμα

Πολύ σημαντική νίκη που του δίνει βαθμολογική ανάσα πέτυχε ο Λεβαδειακός, που επικράτησε με 1-0 της Καλλονής στην Λιβαδειά, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με 10 παίκτες από το 60', λόγω αμφισβητούμενης αποβολής του Περόνε, για χτύπημα εκτός φάσης στον Λαμπρόπουλο.

Αμφίρροπη ήταν η εξέλιξη του αγώνα στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες για

γκολ, αλλά να μην μπορούν να τις εκμεταλλευτούν.

Η Καλλονή όπως γράφει το sport.gr απείλησε πρώτη μόλις στο 2', όταν μετά από ωραία ατομική προσπάθεια το σουτ του Λεοζίνιο πέρασε άουτ, ενώ στο 12' ο Λεβαδειακός απάντησε.

Ο Σιδεράκης απέκρουσε το σουτ του Λυκογιάννη, αλλά στην συνέχεια η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Στο 19', ο Πρζιρόφσκι μπλόκαρε το σουτ του Περόνε από καλή θέση, ενώ στο 45' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όταν το σουτ του Μάντζιου κόντραρε, η μπάλα έφτασε στον Κονέ, ο οποίος σούταρε άουτ.

Οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν στο 60', όταν η Καλλονή έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Περόνε, για χτύπημα εκτός φάσης στον Λαμπρόπουλο.

Η απόφαση του διαιτητή προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, με τον τέταρτο διαιτητή να αποβάλει τον προπονητή της Καλλονής, Γιάννη Μαντζουράκη.

Στην συνέχεια, η ομάδα του Λεμονή εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και κατάφερε στο 75' να ανοίξει το σκορ, όταν μετά από εξαιρετική πάσα του Μπούστο, ο Μάντζιος νίκησε τον Σιδεράκη και έκανε το 1-0.

Παρότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες, το συγκρότημα του Μαντζουράκη έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 78', όταν η κεφαλιά του Φαρία στην καρδιά της άμυνας του Λεβαδειακού πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο Λεβαδειακός κράτησε το υπέρ του 1-0 μέχρι το τέλος και πήρε μία πολύ σημαντική νίκη, την δεύτερη του στο πρωτάθλημα, ενόψει της συνέχειας.

Συνθέσεις

Λεβαδειακός:
Przyrowski, Μουλόπουλος, Sanguinetti(32’ Martinez), Λυκογιάννης, Κονέ, Λαμπρόπουλος, Petrazzi(70’ Busto), Sass, Ortega Medina, Μάντζιος, Κapo(46’ Martins), Kandji,

Καλλονή:
Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Gasic, Podany, Leandro(87’ Καζάκης), Faria(80’ Γάλας), Σιλιγαρδάκης, Juanlu(90'+1 Βλαστέλλης), Leozinho, Μανούσος, Perrone

Σκόρερ: 75’ Μάντζιος

Keywords
Τυχαία Θέματα