Ο Ricky Martin, η κρυμμένη σεξουαλικότητά του και τα σχέδια για γάμο

Πριν από δύο χρόνια, ο τραγουδιστής ανακοίνωσε στον κόσμο ότι είναι ένας «τυχερός ομοφυλόφιλος» βυθίζοντας τον γυναικείο πληθυσμό σε… πένθος.

Στο τεύχος του Μαρτίου του περιοδικού “Details” αποκαλύπτει την ζωή του με τον επί 4 χρόνια σύντροφό του, οικονομολόγο, Carlos Gonzalez Abella, την ανατροφή των διδύμων αγοριών του, Mateo και Valentino και τα πλάνα του για πιθανό γάμο με τον σύντροφό του.

Ο λατίνος τραγουδιστής τονίζει στην συνέντευξή του: «Αφήστε με να έχω την ζωή μου και δεν θα ανακατευτώ στην δική σας. Αυτό με θυμώνει και χτυπάω το τραπέζι».

Παρόλο που έγινε 38 χρονών για να αποκαλύψει την σεξουαλική του ιδιαιτερότητα, δεν αισθάνεται τύψεις, που περίμενε τόσο, αν και για μια δεκαετία υπήρχαν ερωτηματικά γύρω από τη σεξουαλικότητά του.

Πέρσι, ο τραγουδιστής ζήτησε την ισπανική υπηκοότητα και φήμες πυροδοτήθηκαν σχετικά με το εάν θα παντρευτεί τον σύντροφό του στην χώρα του, που επιτρέπονται οι γάμοι μεταξύ ομοφυλόφιλων. «Πιστέψτε με, όλοι ρωτούν πότε θα παντρευτώ, δεν είναι όμως κάτι που συζητάμε. Όταν το αποφασίσουμε θα το μάθετε», σημείωσε.



Keywords
Τυχαία Θέματα