Ο Αλ Πατσίνο σε ρόλο Αριστοτέλη Ωνάση;

Η ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση ενέπνευσε τον σκηνοθέτη Φερνάντο Μεϊρέγες και όπως αναφέρουν τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά μέσα, στον ρόλο του Έλληνα κροίσου θα δούμε τον Αλ Πατσίνο! Ο σκηνοθέτης δεν έχει δώσει απάντηση επί του θέματος, ενώ στο twitter του απλώς δήλωσε ότι βρήκε τον ηθοποιό που θα ερμηνεύσει τον Αριστοτέλη Ωνάση. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν επίσης φήμες που αναφέρουν ότι επικρατέστερος για το ρόλο ίσως είναι ο Χαβιέ Μπαρδέμ.

Η ταινία θα βασίζεται στο βιβλίο του Πίτερ

Έβανς «Νέμεσις: Η πραγματική ιστορία του Αριστοτέλη Ωνάση, της Τζάκι Ο και το ερωτικό τρίγωνο που οδήγησε στην πτώση των Κένεντι» και θα επικεντρώνεται στις σχέσεις του κροίσου με τον Μπομπ Κένεντι, ο οποίος πραγματοποίησε έρευνα στις εμπορικές δραστηριότητές του.

Ο συγγραφέας του βιβλίου ισχυρίζεται ότι οι τεταμένες σχέσεις των δύο ανδρών, καθώς και ο αγώνας να ελέγξουν την Τζάκι Ο, οδήγησε τον Ωνάση στην απόφαση να χρηματοδοτήσει τη δολοφονία του Μπομπ Κένεντι.

Ο σκηνοθέτης αναζητά ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την Τζάκι, ενώ πέρυσι είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε στον ρόλο του Μπομπ Κένεντι τον Μάικλ Φασμπέντερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα