Ο Ατρόμητος έχει το όνομα έχει και τη χάρη…

Νικητής του μεγάλου αγώνα, στον οποίον τη συντριπτική κατοχή της μπάλας είχε ο Ολυμπιακός, αναδείχθηκε ένας πανάξιος ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ο οποίος δε φοβήθηκε το όνομα και την έδρα του αντιπάλου του σπάζοντας το αήττητο του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου άλωσε το γήπεδο Καραϊσκάκη και με γκολ των Μπρίτο, Καραγκούνη και Δημούτσου έφυγε με το μεγάλο διπλό (3-2).

Eνα

διπλό που αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς τις απουσίες των φιλοξενούμενων, αλλά και την ανωτερότητα του αήττητου Ολυμπιακού που φαίνεται πως χρειάζεται ηλεκτροσόκ ή Μίτσελ για να συνέλθει και να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις.

Στα άλλα παιχνίδια σήμερα:

Η Βέροια νίκησε άνετα τον Πανθρακικό με 2 - 0

και νωρίτερα το μεσημέρι ο ΟΦΗ κέρδισε την Κέρκυρα επίσης με 2 - 0.

Στη Θεσσαλονίκη το τοπικό ντέρμπι μεταξύ του ΑΡΗ, που καίγεται για βαθμούς, για να σωθεί και του ΠΑΟΚ που θέλει βαθμούς για να μείνει ψηλά στη βαθμολογία, βρίσκεται στην ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου στο 2-1 υπέρ του δικεφάλου.

Χτες ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος στην Τρίπολη με τον Αστέρα, 2 - 2 , η ΑΕΚ πήρε τους τρεις βαθμούς με τη νίκη 1 - 0 επί του Πανιωνίου (δείχνοντας πολύ καλά σημάδια ανόδου) και η Ξάνθη κέρδισε με 2 - 0 τον Πλατανιά.

Αύριο ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της αγωνιστικής με τον Πας Γιάννενα που πηγαίνει στη Λειβαδιά για να διεκδικήσει τη νίκη επί του Λεβαδιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα