Ο φθινοπωρινός καιρός επανέρχεται…

Φθινοπωρινό τοπίο θα έχουμε από σήμερα (Τετάρτη) με τοπικές βροχές, οι οποίες θα εκδηλωθούν στα δυτικά και βόρεια. Παράλληλα, υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη,

θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα για πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως το απόγευμα. Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για πρόσκαιρες μπόρες στα ορεινά της Θεσσαλίας, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα