Ο Μόρας στον Παναθηναϊκό(;)

Μετά το χθεσινό σοβαρό τραυματισμό του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, έχει γίνει επιτακτική η ανάγκη απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Μπουμσόνγκ θα λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για τουλάχιστον ένα μήνα.

Το όνομα του διεθνούς Έλληνα αμυντικού Βαγγέλη Μόρα ακούγεται για τον ΠΑΟ, ωστόσο τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Δημήτρης Γόντικας συζήτησε το ενδεχόμενο απόκτηση ενός παίκτη για την άμυνα, καθώς η ομάδα θα «χάσει» και τον Σεντρίκ Καντέ, ο οποίος θα αναχωρήσει για το Κόπα Άφρικα, όπου συμμετέχει το Μάλι.

Μέχρι το Σαββατοκύριακο θα έχει ληφθεί η απόφαση. Σύμφωνα με τη «SportDay» η περίπτωση του Μόρα είναι εφικτή για το «τριφύλλι», καθώς ο Έλληνας διεθνής στόπερ μένει ελεύθερος από τη Σουόνσι στις 15 Ιανουαρίου, ωστόσο αν υπάρξει πρόταση θα λυθεί άμεσα η συνεργασία του με τη Βρετανική ομάδα.

Πάντως ο Φερέιρα έχει στο μυαλό του ένα συμπατριώτη του για να λύσει το πρόβλημα στην άμυνα και πιο συγκεκριμένα το Μιγκέλ Βιτόρ της Μπενφίκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα