Ολυμπιακός και με τη βούλα ο Γιαταμπαρέ

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι για τα επόμενα χρόνια ο Σαμπού Γιαταμπαρέ καθώς η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 24χρονου (2/3/1989) μέσου από το Μάλι. Ο νεαρός κεντρικός χαφ (1.90 ύψος), ο οποίος αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από την γαλλική Μπαστιά, ανακοινώθηκε επίσημα από τους Πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Αφρικανός παίκτης στις πρώτες του δηλώσεις

τόνισε πως αισθάνεται χαρούμενος για την συνέχεια της καριέρας του στην ομάδα του Πειραιά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου ποδοσφαιριστή από το Μάλι, Σαμπού Γιαταμπαρέ.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Γιαταμπαρέ σημείωσε: «Η έλευση μου σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ, όπως ο Ολυμπιακός, είναι μία σπουδαία εξέλιξη για την καριέρα μου και για αυτό είμαι χαρούμενος»

Στα 2.200.000 ευρώ το κόστος της μεταγραφής

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξόδεψε το ποσό των 2.200.000 ευρώ στην Μπαστιά (σύμφωνα με τους Γάλλους) για την αγορά του Σαμπού Γιαταμπαρέ, ο οποίος θα έχει (κυρίως) τον ρόλο του "8αριού" στο ρόστερ των Πειραιωτών. Η κύρια θέση του είναι εκείνη του κεντρικού χαφ στον άξονα δίπλα στον "κόφτη", αν και μπορεί να αναλάβει αρκετά πόστα στην μεσαία γραμμή όντας "πολυεργαλείο".

Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής πήγε στα γραφεία των Πρωταθλητών Ελλάδας στην Καστέλα του Πειραιά και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους. Στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν αναφέρει την χρονική διάρκεια της συνεργασίας ανάμεσα στην ομάδα και τον Σαμπού Γιαταμπαρέ, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι τετραετή έως το 2017.

Ο Σαμπού Γιαταμπαρέ ξεκίνησε την καριέρα του από την Καέν (2008-2011, 57 συμμετοχές και 3 γκολ), στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Μονακό (2011-2012, 9 συμμετοχές και 1 γκολ), ενώ την περασμένη σεζόν είχε μία γεμάτη χρονιά με την Μπαστιά (2012-2013, 31 συμμετοχές και γκολ). Είναι διεθνής και με την εθνική ομάδα του Μάλι, μετρώντας 5 συμμετοχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα