Παγωτό χωρίς ζάχαρη συνταγή: Η απόλυτη δροσερή απόλαυση!

Ένα παγωτό, είναι η… απάντηση σε όλα! Βέβαια, αν θες να είσαι fit, η ζάχαρη και τα συντηρητικά του παγωτού πρέπει να μείνουν μακριά από την κουζίνα σου. Πριτς! Έχουμε τη λύση για να απολαμβάνεις και εσύ το παγωτό που τόσο επιθυμείς, το οποίο θα είναι χωρίς ζάχαρη. Αν θες

και εσύ να μάθεις πως θα δημιουργήσεις το τέλειο και δροσερό επιδόρπιο που μπορείς να φτιάξεις στο σπίτι με 4 υλικά που υπάρχουν σε κάθε κουζίνα, συνέχισε να διαβάζεις!

Σπιτικό παγωτό:Υλικά:

4 φλιτζάνια κατεψυγμένα φρούτα της επιλογής σου
1/2 φλιτζάνι απλό ελληνικό γιαούρτι
2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
3 κουταλιές της σούπας μέλι

Εκτέλεση:

Σε ένα blender ρίξε τα κατεψυγμένα φρούτα, το ελληνικό γιαούρτι, το εκχύλισμα βανίλιας και το μέλι. Χτύπησε καλά το μείγμα μέχρι να γίνει κρέμα, για περίπου 5 λεπτά. Σέρβιρε αμέσως το παγωμένο γιαούρτι ή μετέφερέ το σε αεροστεγές δοχείο στην κατάψυξη.

Υλικά:

4 φλιτζάνια κατεψυγμένες φράουλες
3 κουταλιές της σούπας σιρόπι αγαύης ή μέλι
1/2 φλιτζάνι απλό γιαούρτι (άπαχο ή πλήρες)
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού

Εκτέλεση:

Σε ένα blender ρίξε τις κατεψυγμένες φράουλες, το σιρόπι αγαύης (ή το μέλι), το γιαούρτι και το χυμό λεμονιού. Χτύπησέ τα καλά μέχρι να γίνει μια ομοιογενής κρέμα (5 λεπτά περίπου). Σέρβιρε αμέσως το παγωμένο γιαούρτι ή μετέφερέ το σε αεροστεγές δοχείο και το φυλάξέ το στην κατάψυξη έως και 1 μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα