Παναθηναϊκοί «μέχρι κόκκαλο» οι Γιαννακόπουλοι

Την απόλυτη προσήλωση στην Παναθηναϊκή ιδέα και μέσω της επιστολής-απάντησης  προς τη διοίκηση της Nova δηλώνει για μία ακόμα φορά η οικογένεια Γιαννακόπουλου ξεκαθαρίζοντας επίσης ότι θα την προασπιστούν με κάθε τρόπο, έναντι σε όποιον επιχειρήσει να την ειρωνευτεί ή να τη λοιδορήσει στο μέλλον.

Με την επιστολή του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος απαντά στη χθεσινή θέση του συνδρομητικού καναλιού για την έκφραση της δυσαρέσκειας των «πρασίνων», σχετικά με τον τρόπο

μετάδοσης της αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει λόγο για σύνδρομο καταδίωξης που διακατέχει τη συνδρομητική τηλεόραση και τη διοίκησή της, χαρακτηρίζει αποκυήματα φαντασίας τα περί απειλών και τελεσιγράφων και μιλάει για αίσθημα ενοχής των διοικούντων τη Nova και σύσσωμης καταδίκης από το φίλαθλο μπασκετικό κοινό, της ανθελληνικής και αντιπαναθηναϊκής στάσης του καναλιού.

Διαμηνύει παράλληλα την αναγκαιότητα στήριξης της προσπάθειας που κάνει η οικογένεια Γιαννακόπουλου για να παραμείνει ζωντανή η ελληνική καλαθοσφαίριση, τονίζοντας ότι μόλις δύο είναι οι οικογένεια στην Ελλάδα που εξακολουθούν να επενδύουν στο χώρο του μπάσκετ.

Η επιστολή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Αγαπητοί φίλοι της NOVA,

Αναγκαζόμαστε να απαντήσουμε γραπτώς στην εκτός θέματος επιστολή σας, προκειμένου να μην σας μείνει καμία απορία και προς αποκατάσταση της αλήθειας.

1. Προφανώς και διακατέχεσθε από σύνδρομο καταδίωξης, μιας και οι απειλές και τα τελεσίγραφα αποτελούν αποκυήματα φαντασίας. Και φυσικά, αυτό το σύνδρομο υποδηλώνει και το αίσθημα ενοχής που σας διακατέχει για την ανθελληνική και αντιπαναθηναϊκή στάση σας, την οποία και καταδίκασε σύσσωμο το φίλαθλο μπασκετικό κοινό.

2. Με την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό δεν θα ανεχθούμε ποτέ ξανά παιχνιδάκια και αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό από την «ελληνοφιλή» διοίκηση της «ελληνικής» NOVA!

3. Και μια φιλική συμβουλή, παίρνοντας το θάρρος από την 8ετή αγαστή συνεργασία μας. Μέσα στον κυκεώνα της κρίσης, λίγες είναι οι οικογένειες που επενδύουν σημαντικά ποσά στον ελληνικό αθλητισμό. Στο δε μπάσκετ μόλις δύο! Μία εξ αυτών είναι η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Καλά θα κάνετε λοιπόν να στηρίξετε πραγματικά αυτή την προσπάθεια των ολίγων που απέμειναν εάν σας ενδιαφέρει να μείνει ζωντανή η ελληνική καλαθοσφαίριση, πέραν του κέρδους που εύλογα στοχεύετε, όπως άλλωστε κάθε επιχείρηση.

Επειδή όμως ο Παναθηναϊκός δεν είναι επιχείρηση, αλλά ιδέα για την οποία φίλαθλοι, παίκτες, προπονητές και Γιαννακόπουλοι έχουν χύσει δάκρυα και αίμα, κάνοντας περήφανους όλους τους Έλληνες με τα κατορθώματά τους, σας δηλώνουμε ευθαρσώς ότι θα την υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο, έναντι σε όποιον επιχειρήσει να την ειρωνευτεί ή να τη λοιδορήσει στο μέλλον!».

 

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα