Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία με τη Φενέρ για τον Ακαϊντίν

Γράφει ο Κωνσταντίνος ΚαραμάνογλουΤελειόφοιτος Sport Management

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες οι Τούρκοι επαληθεύτηκαν και ο Ακαϊντίν θα γίνει η δεύτερη χειμερινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού μετά τον Δημήτρη Λημνιό ενισχύοντας την αμυντική γραμμή των πράσινων μέχρι το τέλος της σεζόν. Όπως έγινε γνωστό υπάρχει πλέον οριστική συμφωνία με την Φενέρ για το δανεισμό του Ακαϊντίν.

Ο διεθνής στόπερ αναμένεται απόψε το Σάββατο στις 14.30 στην Αθήνα και την ίδια ημέρα θα περάσει μέρα ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει ώστε να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ.

Αν και οι πληροφορίες των Τούρκων ανέφεραν πως στη συμφωνία δεν έχει συμπεριληφθεί οψιόν αγοράς του Ακαϊντίν, αυτό δεν ισχύει καθώς προστέθηκε τελικά σχετικός όρος. Με τον Παναθηναϊκό να καλύπτει το συμβόλαιο του παίκτη ως το φινάλε της σεζόν (230.000 ευρώ), συν κάποια μπόνους στόχων, ενώ θα καταβληθεί κι ένα μικρό ποσό ως “ενοίκιο” προς τη “Φενέρ”.

Τα στατιστικά του στην Φενέρ

Ο Ακαϊντίν αγωνίζεται στη Φενέρμπαχτσε από τον Ιανουάριο του 2023 κι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, μετράει 34 συμμετοχές, ενώ έχει αγωνιστεί και τέσσερις φορές με την εθνική Τουρκίας. Η μεταγραφή του από την Ντεμίρσπορ είχε κοστίσει 3,7 εκατομμύρια ευρώ.

Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια, ωστόσο ο Τούρκος αμυντικός επιθυμεί να πάει σε μία ομάδα που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής κι άρα πιο πολλές πιθανότητες να κληθεί στην αποστολή της εθνικής Τουρκίας για την τελική φάση του Euro 2024.

Keywords
Τυχαία Θέματα