Παπανδρέου-Βενιζέλος ερίζουν για τα άδεια ταμεία

Ράγισε το γυαλί στις σχέσεις του νυν και του τέως αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου και Γιώργου Παπανδρέου αντίστοιχα, με αφορμή το θέμα των άδειων ταμείων. Οι δύο άνδρες είχαν συνάντηση το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, χωρίς ωστόσο να επιτευχθεί συμφωνία στο συγκεκριμένο

ζήτημα. Αξίζει να σημειωθεί πως η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του κ. Παπανδρέου, την οποία αποδέχθηκε ο κ. Βενιζέλος.

Μάλιστα, συγκλίνουσες πληροφορίες σημειώνουν πως το κλίμα της συνάντησης ήταν ψυχρό, με αποτέλεσμα το θέμα της «μαύρης τρύπας» στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, να παραπέμπεται στα αρμόδια όργανα του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιπποκράτους, θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για το θέμα, όλα τα πρόσωπα που κατά καιρούς αναμείχθηκαν στη διαχείριση των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ και να συνεργαστούν με ορκωτούς ελεγκτές, που θα προσπαθήσουν να διασταυρώσουν τα υπάρχοντα στοιχεία.

Ενοχλημένος ο Παπανδρέου

Ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίζεται ενοχλημένος από την πορεία που έχουν πάρει τα γεγονότα, ενώ φέρεται να υπογράμμισε πως δεν υπάρχουν στελέχη εντός του ΠΑΣΟΚ που να έχουν εξουσιοδοτηθεί να μιλούν εκ μέρους του και να αναλαμβάνουν σχετικές πρωτοβουλίες.

Από την πλευρά τους, πηγές της Ιπποκράτους αναφέρουν πως «η κατάσταση καθιστά αναγκαία την εφαρμογή αυστηρών κανόνων διαφάνειας στην οικονομική διαχείριση», τη στιγμή που γίνεται λόγος για τη λίστα Λαγκάρντ και των ευθυνών «ορισμένων προσώπων που έπαιξαν ρόλο στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2009-2012».

Keywords
Τυχαία Θέματα