Παρέμβαση εισαγγελέα ζητεί ο υπουργός Δικαιοσύνης για τις καταγγελίες Καραμπέρη

Οι καταγγελίες που έκανε ο επιχειρηματίας Μάρκος Καραμπέρης, ηγέτης μιας εκ των 4 εγκληματικών ομάδων τοκογλυφίας, προκάλεσαν την αντίδραση του υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, ο οποίος ζητά την παρέμβαση του εισαγγελέα. πιο συγκεκριμένα ο κ. Καραμπέρης ισχυρίζεται, ότι έχει στην κατοχή του βίντεο στα οποία έχουν καταγραφεί συναντήσεις και συναλλαγές με πολιτικούς, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του κράτους γενικότερα, αξιωματούχους της ΕΛ.ΑΣ., ακόμη και δικαστικούς λειτουργούς.

«Αν βγάλω αυτά τα βίντεο, θα εξαφανιστεί η Βουλή» τόνισε

ο ίδιος ο Καραμπέρης σε στενό συνεργάτη του, ενώ υποστηρίζει ότι διαθέτει επίσης στοιχεία για χρηματισμό πολιτικών καθώς και άλλα στοιχεία που συνδέονται με την υπόθεση Βατοπεδίου.

Ο κ. Παπαϊωάννου προειδοποίησε ότι αν μέχρι αύριο δεν παρέμβει εισαγγελέας, τότε την Πέμπτη το μεσημέρι θα ασκήσει ο ίδιος τις προβλεπόμενες από το νόμο αρμοδιότητές του.

Πριν τον υπουργό Δικαιοσύνης το θέμα είχε θέσει ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας, ζητώντας από τον κ. Παπαϊωάννου να προχωρήσει στη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τις καταγγελίες του κ. Καραμπέρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα