ΠΑΣΟΚ: Πολιτικό Συμβούλιο για την προετοιμασία των ψηφοδελτίων

Το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να συνέλθει στις 09.30 το πρωί, προκειμένου να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις, που προβλέπονται από το καταστατικό για τις προεκλογικές διαδικασίες και την προετοιμασία των ψηφοδελτίων.

Εξάλλου, το ΠΑΣΟΚ κινείται ήδη σε προεκλογικούς ρυθμούς, κάτι που φάνηκε και στις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου του Κινήματος Ευάγγελου Βενιζέλου,

κατά την παρουσίαση της νέας εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Φώφης Γεννηματά.

«Πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας, να αντιστρέψουμε το κλίμα και όταν πιστέψουμε στον εαυτό μας και νιώσουμε δυνατοί εσωτερικά, θα αλλάξουμε και τα δεδομένα της χώρας μας, κάτι που το θεωρώ απολύτως εφικτό», διεμήνυσε ο κ. Βενιζέλος.

Παράλληλα, σε σύσκεψη που είχε με τα κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ αργότερα, ανέφερε-εκτός των άλλων-ότι «οι μη συμμετέχοντες στις εκλογές, για διαφόρους λόγους, νυν βουλευτές του Κινήματος, πρέπει να στρατευτούν στον κεντρικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ», ενώ όσον αφορά στους διαγραφέντες βουλευτές, ο κ. Βενιζέλος ζήτησε «να μη γίνεται συζήτηση μέχρι να αποφανθούν σχετικά τα κομματικά όργανα».

Τέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι «πρέπει να αναδειχτεί η αντιφατική θέση της ΝΔ, η οποία έχει συμφωνήσει σε όλα τα θέματα στο πλαίσιο της κυβέρνησης Παπαδήμου, ενώ εμφανίζεται ότι διαφωνεί σε ορισμένα ζητήματα, όπως στο τέλος ακινήτων, μέσω της ΔΕΗ, στο οποίο έχει συμφωνήσει».

Πηγή: naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα