Ποδοσφαιριστής κόντεψε να χάσει τα δάχτυλα του από κροτίδα

Κροτίδα έσκασε στα χέρια ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου την ώρα που οι παίκτες του έκαναν ζέσταμα, για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, με αποτέλεσμα να προκληθούν εγκαύματα, τα οποία ευτυχώς, αν και σοβαρά, αποκαθίσταται σύμφωνα με τον γιατρό του Παναιτωλικού Γρηγόρη Ζήση που εξέτασε άμεσα το περιστατικό.

Ο ποδοσφαιριστής Σταμάτης Καρράς, με τους συμπαίκτες του έκαναν ζέσταμα όταν έπεσε μια κροτίδα από την εξέδρα και προσγειώθηκε ακριβώς δίπλα του. Εκείνος, ίσως και επιπόλαια και απρόσεχτα,

την πήρε για να την απομακρύνει από τον αγωνιστικό χώρο και αυτή έσκασε στα χέρια του, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα Παναιτωλικού-Ολυμπιακού Βόλου για τα πλέι οφ της Football League.

Ο Καρράς μεταφέρθηκε κατόπιν στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου του τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας στο τραυματισμένο χέρι.

Ο γιατρός του Παναιτωλικού Γρηγόρης Ζήσης ξεκαθάρισε ότι τα τέσσερα δάχτυλα του άτυχου ποδοσφαιριστή δεν έχουν ακρωτηριαστεί, αλλά έχουν υποστεί εγκαύματα, τα οποία χαρακτήρισε σοβαρά. Το πρόβλημα, πάντως, αποκαθίσταται σύμφωνα με τον κ. Ζήση.

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας χαρακτήρισε το περιστατικό «απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο», τονίζοντας παράλληλα ότι δεν εκφράζει το σύνολο των φιλάθλων της ομάδας του που βρίσκονται στο γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα