Πολ Ράιαν: «Έχουμε κάνει μερικές γκάφες»

Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος αντιπρόεδρος Πολ Ράιαν παραδέχτηκε χθες δημόσια σε συνέντευξη του στο Fox News, πως το στρατόπεδο του έχει κάνει «μερικές γκάφες», σε μια προσπάθεια να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα τρεις ημέρες πριν από την πρώτη τηλεοπτική αναμέτρηση Ομπάμα-Ρόμνεϊ.

«Έχουμε κάνει μερικές γκάφες, αλλά στο τέλος η επιλογή είναι πολύ ξεκάθαρη και εμείς δίνουμε στον κόσμο μια ξεκάθαρη επιλογή για ένα διαφορετικό μέλλον», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Ράιαν αναφέρθηκε και στα σχόλια του υποψήφιου

του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για την προεδρία Μιτ Ρόμνεϊ ότι το 47% των Αμερικανών έχουν τη νοοτροπία «θυμάτων», εξηγώντας  πως ήταν ένας αδέξιος τρόπος για να περιγράψει» το πως οι Ρεπουμπλικάνοι προσπαθούν να «δημιουργήσουν ευημερία, να κινητοποιήσουν τους πολίτες και να δώσουν πάλι δουλειά στον κόσμο».

Επιπλέον, σχολίασε τις ρητορικές ικανότητες του Μπαράκ Ομπάμα, δηλώνοντας  πως «είναι ένας χαρισματικός ρήτορας...για τον Μιτ είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνει σε μια τέτοια σκηνή»,  αναφερόμενος στο ντιμπέιτ των δύο υποψηφίων στις 3 Οκτωβρίου στο Ντένβερ του Κολοράντο.

Ο Πολ Ράιαν πρόκειται να αντιμετωπίσει τον σημερινό αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν στις 11 Οκτωβρίου στο Κεντάκι.

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ο Ρόμνεϊ χάνει έδαφος και το επιτελείο του θεωρεί πως οι τρεις προεδρικές αναμετρήσεις είναι ένα μέσο για να κάνει τη ζυγαριά να γείρει προς το μέρος του.

Keywords
Τυχαία Θέματα