Πώς να διώξω την αρνητική ενέργεια από το σπίτι: 5 tips για να την απελευθερώσετε

Υπάρχουν αρκετές φορές που όταν μπαίνουμε μέσα σε ένα χώρο, νιώθουμε την ατμόσφαιρα βαριά και ψυχρή. Η ενέργεια του είναι αρνητική και θέλουμε να φύγουμε, όσο γίνεται πιο γρήγορα. Υπάρχουν όμως κι εκείνες οι στιγμές, που όταν βρισκόμαστε σε ένα χώρο, το απολαμβάνουμε, νιώθουμε γαλήνη, αρμονία και ζεστασιά. Η ενέργεια θετική ή αρνητική, υπάρχει στο πεδίο μας καθημερινά και αυτό τροποποιείται ανάλογα τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις πράξεις των ανθρώπων. Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και στο σπίτι που ζούμε. Το κουτσομπολιό, οι αρνητικές σκέψεις και η απαισιοδοξία, οι εντάσεις, τα άσχημα λόγια,

παίζουν σημαντικό ρόλο στο να δημιουργήσουν μία αρνητική ενέργεια μέσα στο χώρο του σπιτιού.

Όταν υπάρχει αρνητική ενέργεια μέσα σε ένα σπίτι, μπορεί να νιώθει κάποιος κουρασμένος, αγχωμένος, σα να έχεις ένα βάρος μέσα του. Παρόλα αυτά υπάρχουν τρόποι για να απαλλαγεί από αυτήν την αρνητική ενέργεια και να καθαρίσει το σπίτι του. Αυτό που πρέπει να κάνει σίγουρα είναι να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται, να κάνει όμορφες σκέψεις, καλές πράξεις και να κοιτά τα πράγματα πιο αισιόδοξα και θετικά παρά τις όποιες δυσκολίες που μπορούν να υπάρχουν σε τυχόν επαγγελματικά ή οικογενειακά ζητήματα. Παρακάτω δίνονται 5 τρόποι για να διώξετε την αρνητική ενέργεια από το σπίτι

Τρόποι καθαρισμού αρνητικής ενέργειας

Κάνε γενική καθαριότητα

Η γενική καθαριότητα στο σπίτι πέρα από το ότι θα κάνει καλό από άποψη υγιεινής, θα βοηθήσει το χώρο σας να απαλλαγεί από την αρνητική ενέργεια. Ταυτόχρονα, μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε μια αλλαγή στη διαρρύθμιση των επίπλων φροντίζοντας να μην κλείνετε εισόδους, παράθυρα και πόρτες. Η γενική καθαριότητα είναι καλό να συμβαίνει τουλάχιστον μία φορά το μήνα.

Φασκόμηλο

Το Sage (φασκόμηλο) είναι ένα αποξηραμένο φύλλο που καίτε στη μία πλευρά μιας δέσμης. Απελευθερώνεται μια έντονη μυρωδιά που καίει για λίγο, όχι σαν κερί, αλλά περισσότερο σαν θυμίαμα. Τοποθετήστε το φασκόμηλο σε ένα δίσκο και κρατήστε τη δέσμη πάνω από αυτό με το άκρο υπό γωνία προς τα κάτω. Στη συνέχεια, κάντε κινήσεις από πάνω προς τα κάτω, προς την κατεύθυνση ενός ανοιχτού παραθύρου ή μιας πόρτας, για να βγάλτε την αρνητική ενέργεια από το σπίτι σας. Αφήστε το καμένο φασκόμηλο κατά μήκος των τοίχων κάθε δωματίου και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις γωνίες, επειδή αυτά είναι τα μέρη όπου οι αρνητικές ενέργειες θέλουν να κρύβονται. Επίσης, σκεφτείτε εκ των προτέρων, με ποια πρόθεση καθαρίζετε το δωμάτιο και κάντε και θετικές σκέψεις ή επιθυμίες.

Florida water

Το «νερό της Φλόριντα» χρησιμοποιείται παραδοσιακά στο Περού και σε άλλες χώρες της Νότιας Αμερικής. Το νερό λέγεται ότι έχει πνευματικές και ενεργητικές δυνάμεις και ως εκ τούτου λειτουργεί τέλεια για τον καθαρισμό ενός χώρου, από τυχόν αρνητικές ενέργειες. Βάζετε το ειδικό νερό σε ένα μπουκάλι και ψεκάστε το μέσα στο δωμάτιο που θέλετε να καθαρίσετε. Αν σας περίσσεψε, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας.

Κρύσταλλοι

Μπορείτε επίσης να καθαρίσετε τους χώρους τους σπιτιού σας με κρυστάλλους. Έχουν “ειδικές δυνάμεις” λόγω των ενεργειών, που φέρει κάθε πέτρα. Για να καθαρίσετε ένα σπίτι ή ένα δωμάτιο, ένας λιλά αμέθυστος είναι ο κατάλληλος. Η πέτρα έχει προστατευτικό και εξαγνιστικό αποτέλεσμα. Μια ομάδα κρυστάλλων με το στοιχείο της γης,  σε εμφανές σημείο δεν είναι μόνο όμορφη διακόσμηση, αλλά και φέρνει νέα ενέργεια στο σπίτι σας.

Θυμίαμα

Το θυμίαμα καθαρίζει το σπίτι σας χρησιμοποιώντας το με τον ίδιο τρόπο όπως το φασκόμηλο. Μετακινηθείτε μέσα στο δωμάτιο με το θυμίαμα για να καθαρίσετε τα δωμάτια. Θυμηθείτε πως μπορείτε δοκιμάσετε αρκετά αρώματα μέχρι να βρείτε αυτό που σας αρέσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πώς,pos