Πράσινη νίκη επί της Φορτούνα με 1-0

Με καλή εμφάνιση ο ΠΑΟ νίκησε την Φορτούνα Ντίσελντορφ στο μεταξύ τους φιλικό αγώνα, που έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας του τριφυλλιού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στον νικηφόρο αυτόν αγώνα, ο σκόρερ του Παναθηναϊκού ήταν ο Τοτσέ, το γκολ το οποίο πέτυχε στο 28’, μετά

από εξαιρετικό συνδυασμό του Χριστοδουλόπουλου με τον Ζέκα.

Η επικράτηση των πρασίνων επί της περιώνυμης γερμανικής ομάδας έγινε μετά από την καλύτερη -επί αυστριακού εδάφους- εμφάνισή τους.

Στα θετικά του «τριφυλλιού» κατεγράφη η πολύ καλή αμυντική λειτουργία του και η -εν αντιθέσει με προηγούμενα φιλικά- «θετική εικόνα» στον δημιουργικό τομέα.

Με το νικηφόρο αυτό φιλικό, η αποστολή του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Σάλτσμπουργκ και επιστρέφει στην Αθήνα, όπου θα δώσει ένα ακόμη φιλικό πριν από τις πρώτες ευρωπαϊκές μάχες για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, στις 31/7 ή 1/8.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης [87΄ Ταμπάκης], Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες [46΄ Σεϊταρίδης], Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Μαρίνος, Ζέκα [81΄ Λαγός], Χουχούμης [64΄ Ιωαννίδης], Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ [66΄ Πετρόπουλος].

Εν τω μεταξύ, στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης [18/7] ο ουρουγουανός σέντερ φορ Μπρούνο Φορναρόλι, ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο με τους Πράσινους.

Keywords
Τυχαία Θέματα