Προφυλακίστηκε και ο επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης για την υπόθεση του Άκη

Στη φυλακή οδηγήθηκε και ο επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης μετά την απολογία του για την υπόθεση της νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών τού πρώην υπουργού Άμυνας και κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ Άκη Τσοχατζόπουλου.

Το κατηγορητήριο που βάρυνε τον επιχειρηματία είχε να κάνει με την εμπλοκή του, το διάστημα 2007 έως 2010, στη μεταβίβαση στη Μονή Βατοπεδίου ακινήτων που

κατείχε εξωχώρια εταιρεία, ιδιοκτήτης της οποίας θεωρείται ο πρώην υπουργός.

Από τη δική του μεριά, ο Γιώργος Σαχπαζίδης αρνήθηκε την κατηγορία και φέρεται να υποστήριξε ότι η συναλλαγή ήταν απολύτως νόμιμη και ότι δεν γνώριζε κανέναν από τους εμπλεκόμενους.

Να σημειωθεί, πως το δρόμο για τον Κορυδαλλό έχουν ήδη πάρει από χθες, τόσο ο Άκης Τσοχατζόπουλος όσο και οι συγκατηγορούμενοι του, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου (λογίστρια του) και Νίκος Ζήγρας (ξάδερφος του πρώην υπουργού), ενώ από τη Μεγάλη Παρασκευή βρίσκεται στις φυλακές και ο Αστέριος Οικονομίδης.

Η ανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται και την Πέμπτη ο ειδικός ανακριτής θα καλέσει προς απολογία τους υπόλοιπους 10 κατηγορούμενους στην υπόθεση της νομιμοποίησης των αμοιβών τού Άκη Τσοχατζόπουλου, μεταξύ των οποίων η σύζυγος και η κόρη τού πρώην υπουργού.

Πηγή: iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα