Σ. Μάνος: Να ενωθούν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Δημοκρατική Συμμαχία και Δράση!

Μια, αν μη τι άλλο, ρηξικέλευθη πρόταση έκανε ο πρώην υπουργός και νυν πρόεδρος της Δράσης Στέφανος Μάνος. Ειδικότερα, ο πρώην υπουργός πρότεινε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο (μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν) «να ενωθούν όλες

οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις σε ένα κόμμα, με νέα ηγεσία».

Εξάλλου, την πρότασή του είχε δημοσιοποιήσει νωρίτερα στο ραδιόφωνο του Real: «Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να ενωθούν όλες οι φιλοευρωπαικές δυνάμεις, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Δημοκρατική Συμμαχία και Δράση, όλες οι δυνάμεις που θέλουμε να είμαστε στην Ευρώπη. Ένα κόμμα με νέα ηγεσία».

Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για την αντίδραση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο έγινε γνωστό, από πηγές της Ιπποκράτους, ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν συμφωνεί με αυτή την άποψη.

Υπενθυμίζεται, πως ο κ. Μάνος είχε ξεκινήσει παρασκηνιακές διεργασίες με την Ντόρα Μπακογιάννη, μετά τις εκλογές, ώστε η Δημοκρατική Συμμαχία και η Δράση να ενωθούν σε ένα κόμμα ενόψει της αναμέτρησης του Ιουνίου, κάτι που δε φαίνεται να «καρποφορεί».

Ενδεικτικό ήταν το σχόλιο του κ. Μάνου: «Είχαμε ξεκινήσει μια συζήτηση με την κυρία Μπακογιάννη και όλα έδειχναν ότι μπορούμε να συμφωνήσουμε, αλλά δεν υπήρξε ανακοίνωση. Διαβάζω στις εφημερίδες ότι υπάρχει παράλληλη συζήτηση με τη Ν.Δ. αλλά και εκεί δεν φαίνεται να έχει τελειώσει τίποτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα