Σακίδια ποθ φορτίζουν τισ συσκευές σας μέσω usb!

H Timbuk2 γνωστή εταιρεία στον χώρο των αξεσουάρ , παρουσίασε τη νέα σειρά τσαντών της σε συνεργασία με τη Joey Energy με δυνατότητα φόρτισης smartphones και gadgets, μια ιδανική πρόταση για όσους περνούν αρκετές

ώρες της ημέρας στο δρόμο.
Mε αυτά τα σακίδια δεν θα ξαναχρειαστείτε φορτιστή στον δρόμο, στο κάμπινγκ, στην θάλασσα, ακόμη και για τους ξεχασιάρηδες των φορτιστών , αποτελεί ιδανική επιλογή.

Στο εσωτερικό της τσάντας θα βρείτε διαφόρων μεγεθών ανθεκτικές, αδιάβροχες θήκες για μια μεγάλη γκάμα συσκευών όπως smartphones, tablets και MP3 players, καθώς και μια υποδοχή USB. Η φόρτιση ξεκινά αμέσως μόλις συνδέσετε τη συσκευή σας στο USB, ενώ η τσάντα φορτίζει με παραδοσιακό φορτιστή τοίχου, που θα έχετε φορτίσει φυσικά από την προηγούμενη ημέρα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τσάντα πλάτης και τύπου messenger. Οι δύο τσάντες θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εταιρείας από τον Οκτώβρη στην τιμή των $199 και από τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους σε επιλεγμένα καταστήματα σε ολόκληρη την Ευρώπη και στην χώρα μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα