Σαπάρα: «Δύσκολο έργο με Ελλάδα»

Ο μέσος της Τραμπζονσπόρ και βασικός στα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας της Σλοβακίας, Μάρεκ Σαπάρα τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του θα έχει δύσκολο έργο αύριο απέναντι στην Ελλάδα, για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014.

Ο σκόρερ του ενός τέρματος στο ματς της περασμένης Παρασκευής κόντρα στη Λετονία, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αμυντική λειτουργία της ελληνικής ομάδας, ενώ έθεσε ως αποκλειστικό στόχο τη νίκη. 

«Απέναντι

στη Λετονία αρχίσαμε πολύ καλά, προηγηθήκαμε πολύ νωρίς με 2-0, αλλά επαναπαυτήκαμε. Σταματήσαμε να παίζουμε με πάθος και παραλίγο να το πληρώσουμε στο τέλος. Δεν πρέπει να επαναληφθεί κάτι τέτοιο απέναντι στην Ελλάδα.

Θα έχουμε πολύ πιο δύσκολο έργο την Τρίτη απέναντι στους Έλληνες. Η ομάδα τους έχει μία από τις καλύτερες άμυνες της Ευρώπης. Κρατούν καλά την μπάλα και παίζουν με απίστευτη υπομονή περιμένοντας τα λάθη του αντιπάλου. Θα παίξουν διαφορετικά από τη Λετονία και αυτό ίσως είναι καλύτερο για μας. Είναι απαραίτητο να κερδίσουμε και θεωρούμε πως είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μας. Η Σλοβακία δεν έχει έναν σταρ όπως ο Μέσι ή ο Ρονάλντο. Για μας πάνω από όλα είναι το σύνολο, έντεκα άνθρωποι που είναι στο ίδιο γήπεδο».

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα