Σαρκοζί: '' καμία συμφωνία με τη Μαρίν Λε πεν''

Καμία συμφωνία με το Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λεπέν δεν πρόκειται να υπάρξει ούτε θα προκύψουν υπουργοί από το κόμμα της ακροδεξιάς σε μια μελλοντική κυβέρνηση, σύμφωνα με δηλώσεις του απερχόμενου προέδρου της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί στο ραδιοφωνικό δίκτυο Radio France.

Ο

ίδιος δήλωσε πως δεν είναι σωστό να δαιμονοποιούνται όσοι ψήφισαν την υποψήφια του Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν, προσθέτοντας ότι "πρέπει να τους ακούσουμε και να μην θεωρήσουμε ότι πρέπει να κλείσουμε τη μύτη μας".

"Το 18% που ψήφισε την Μαρίν Λεπέν δεν της ανήκει, αλλά αποτελεί υποχρέωσή μου να απευθυνθώ σε αυτούς", τόνισε.

Από τη μεριά του, ο σοσιαλιστής υποψήφιος, Φρανσουά κατηγορεί τον αντίπαλο του, Νικολά Σαρκοζί, ότι επιχειρεί να προσελκύσει ηγετικά στελέχη του Εθνικού Μετώπου ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών.

Την ίδια στιγμή, σε επιστολή - κάλεσμα στους Γάλλους με τίτλο "Συσπείρωση για την αλλαγή" ο Φρανσουά Ολάντ ισχυρίζεται πως, ο απερχόμενος πρόεδρος ευθύνεται για τις ανισότητες που καλλιεργήθηκαν, καθώς και για τις αποτυχίες που βίωσαν οι Γάλλοι με την άνοδο της ανεργίας, τη μείωση της αγοραστικής δύναμης και την αύξηση της βίας.

πηγή: mega.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα