Σάττι Ζάρι – σχόλια: Η τραγουδίστρια απαντά στην αρνητική κριτική

Η Μαρίνα Σάττι είναι πανέτοιμη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας με το κομμάτι «Ζάρι» να έχει δεχτεί πολλές αρνητικές κριτικές. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή παραμένει στην 7η θέση των στοιχημάτων και το κοινό της τραγουδίστριας την αποθεώνει συνεχώς! Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star συνάντησε την Μαρίνα Σάττι στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος,

με την τραγουδίστρια ευγενικά να αρνείται να κάνει δηλώσεις. «Αισθάνομαι πολύ ωραία για τη 7η θέση στα στοιχήματα. Δεν έχω να πω τίποτα σε όσους λένε ότι το τραγούδι μου για τη Eurovision είναι αχταρμάς» αρκέστηκε να απαντήσει η Μαρίνα Σάττι.

Οι απόψεις στην Ελλάδα για το «Ζάρι» μπορεί να διίστανται, στο εξωτερικό, όμως, η ελληνική συμμετοχή εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή. Οι φαν της Eurovision που άκουσαν το τραγούδι, έχουν ενθουσιαστεί με τη φωνή της Μαρίνας Σάττι, τον ρυθμό του τραγουδιού, αλλά και το γεγονός ότι αυτή τη χρονιά, η Ελλάδα κατεβαίνει με ελληνικό στίχο.

Η απάντηση για τα σχόλια της ρεγκετόν

Σε ένα live που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρίνα Σάττι, απάντησε σε όσους λένε ότι το κομμάτι της είναι ρεγκετόν. Σε αυτό, η Μαρίνα Σάττι ακούγεται να τραγουδά το «Γλύκα γλύκα» πάνω στη μελωδία του δικού της τραγουδιού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Που μου είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν».

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε στα Αγγλικά: «Για όσους λένε πως το τραγούδι είναι ρεγκετόν, θα ήθελα να σας να προσκαλέσω να πάτε στο YouTube και να πατήσετε “Γλύκα Γλύκα” της Κέλλυς Κελεκίδου, είναι μια μεγάλη Ελληνίδα καλλιτέχνις και ουσιαστικά αυτός ο χορός στο “Ζάρι” είναι συρτός. Οπότε το “ρεγκετόν” για όσους είναι εκτός Ελλάδας, στην Ελλάδα το λέμε συρτό. Ας ακούσουμε τον συρτό» και στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Που μου είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάττι Ζάρι –,satti zari –