Σφοδρό λεκτικό επεισόδιο στη Βουλή (+video)

Η κατάσταση στο Ελληνικό κοινοβούλιο έχει ξεφύγει. Νέο φραστικό επεισόδιο δημιουργήθηκε με πρωταγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής που επιτέθηκαν λεκτικά στο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη, αναγκάζοντας τον πρόεδρο της βουλής να διακόψει τη συνεδρίαση για να πέσουν οι τόνοι.

Αφορμή στάθηκε η αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ,

για τάγματα εφόδου. Οι βουλευτές της Χ.Α. σηκώθηκαν όρθιοι, άρχισαν να φωνάζουν, να εκτοξεύουν ύβρεις εναντίον του και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Νωρίτερα στην ομιλία του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, αναφέρθηκε με σκληρά λόγια εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τη διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ: «Έχει προκαλέσει εμετό σε όλη την κοινωνία. Μιλάει στα τηλεπαράθυρα σε τηλεανακριτές. Να βρεθεί ένας πραγματικός ανακριτής να του πει σκάσε», ενώ αναφερόμενος στον Γιώργο Παπανδρέου ο κ. Κασιδιάρης ανέφερε  ότι «είναι 25% Έλληνας».

«Είναι ανάξια σχολιασμού η εκτόξευση φασιστικών λεκτικών σκουπιδιών από οπουδήποτε και αν προέρχονται και ο οχετός των ύβρεων. Ο οχετός των ύβρεων και συμπεριφορές παρακράτους, καρφίτσας και ταγμάτων εφόδου δεν θα περάσει η δημοκρατία θα νικήσει όσο και αν κάποιοι την πολεμούν» απάντησε ο Γιάννης Μανιάτης.

«Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε. Είστε λαμόγια. Κλέφτες. Κύριε Μανιάτη πάμε μαζί στην Αργολίδα που θα σας πάρουν με τα πορτοκάλια» φώναζαν βγαίνοντας από την αίθουσα οι εξοργισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

«Εγώ θα συνεχίσω να κατεβαίνω και να συνομιλώ με τους ανθρώπους της Αργολίδας.  Δεν φοβάμαι.  Θα συνεχίσω να είμαι όρθιος», ανταπάντησε ο κ. Μανιάτης.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σφοδρό, Βουλή +video,sfodro, vouli +video