Σήμερα η μεγάλη μέρα

Μια πολύ κρίσιμη μέρα για τον Παναθηναϊκό ξημέρωσε. Μετά τον αγώνα δρόμου του Γιάννη Αλαφούζου να καλύψει τα κενά του φακέλου του Τριφυλλιού, σήμερα κρίνεται η τύχη της αδειοδότησης των Πρασίνων.

Ο Αλαφούζος βρήκε λύση με την εγγυητική που απαιτούσε η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων μέσα από μια χορηγία 6 εκατ. ευρώ του ομίλου της ιδιοκτησίας του. Τελευταία προστέθηκε το παραχωρητήριο του «Απήλιον» το οποίο περιήλθε στην ιδιοκτησία του Παναθηναϊκού,

σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν επίσημα από το Τριφύλλι.

Θεωρητικά, λοιπόν, τα δύο βασικά «αγκάθια» για την αδειοδότηση λύθηκαν. Πιθανώς και ουσιαστικά. Το ζητούμενο είναι ότι θα πρέπει να επικυρωθεί και με τη… βούλα από την επιτροπή εφέσεων ώστε να πάρει την άδεια. Η άδεια πιθανότατα δεν θα του εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή συμμετοχή, μια και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πάρει σίγουρα άδεια, αλλά τουλάχιστον δεν θα του χαλάσει το μεταγραφικό σχεδιασμό. Ο οποίος προχωράει με γοργά βήματα, καθώς οι Πράσινοι μετά τον Εμίρ Μπαϊράμι ετοιμάζονται να κλείσουν τον Μάρκους Μπεργκ και τον Έρικ Φάλκενμπουργκ.

Η αδειοδότηση θα χαρίσει και αρκετή ηρεμία στον Παναθηναϊκό μετά από ένα μακρύ διάστημα αμφισβήτησης ως προς τις ενέργειες της διοίκησης της ΠΑΕ.

Από πλευράς ΠΑΕ εκφράζουν τη σιγουριά τους ότι όλα θα έχουν αίσιο τέλος.

πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα