Σοκαριστικό βίντεο: Λέει στο γιο του πως «πέθανε η μαμά»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

«Έχω κάτι να σου πω, ΟΚ; Η μαμά πέθανε χθες το βράδυ». Με αυτόν τον ωμό τρόπο σκέφτηκε ο Brenden Bickerstaff-Clark να ενημερώσει το γιο του πως η μητέρα του πέθανε ενώ την ίδια στιγμή κάποιος τους βιντεοσκοπεί. Το βίντεο έχει ήδη πάνω από 14 εκατ. Views και οι απόψεις διίστανται.

Ο μικρός στο άκουσμα της είδησης παγώνει και ξεσπά σε κλάματα στην αγκαλιά μιας γυναίκας που κάθεται δίπλα, όταν ο πατέρας του λέει πως η μητέρα του πέθανε από τα ναρκωτικά. «Λυπάμαι πολύ»

ακούγεται να λέει η γυναίκα ενώ ο πατέρας λέει στο γιο του πόσο τον αγαπάει και του ζητά μια αγκαλιά. Την ίδια στιγμή, ο Brenden λέει σε αυτόν που κρατά την κάμερα να σταματήσει να βιντεοσκοπεί.

Ο ίδιος δήλωσε πως η κίνηση αυτή που ήταν ό,τι πιο δύσκολο έχει κάνει στη ζωή του, είχε σκοπό να ταρακουνήσει τους τοξικομανείς που έχουν παιδιά ώστε τα ίδια να μην υποφέρουν. Χαρακτηριστικά είπε: «Αυτή είναι η συνειδητοποίηση και η πραγματικότητα της ασθένειάς μας. Μην αφήσετε αυτόν τον εθισμό να αναγκάσει κάποιον να πει στο παιδί σας ότι είστε νεκροί λόγω των ναρκωτικών».

Στα σχόλια που αμφισβητούσαν πως το βίντεο είναι αληθινό απάντησε : «Έπρεπε να βάλω κάποιον να το τραβήξει έτσι ώστε όσοι είναι εθισμένοι με τα παιδιά τους να συνειδητοποιήσουν τη σοβαρότητα αυτής της επιδημίας . Σας παρακαλώ, μοιραστείτε αυτό το βίντεο και βοηθήστε να σωθεί η ζωή ενός γονιού».

Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο όπως ήταν αναμενόμενο ήταν πάρα πολλές, με τους περισσότερους να στέκονται στο πλευρό του, κατανοώντας το μήνυμα που θέλει να περάσει. Δεν έλειψαν βέβαια και τα επικριτικά σχόλια με κάποιον να του γράφει: «Η μαμά του πέθανε από μια κακή επιλογή! Εύχομαι αυτό το μικρό αγόρι να μην είχε γνωρίσει ποτέ κανέναν από τους δυο σας!»

Ο Brenden ακολουθεί πρόγραμμα απεξάρτησης, δηλώνει «καθαρός» 90 μέρες και δίνει το δικό του αγώνα για να αφυπνίσει όσους κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Δείτε το video που συγκέντρωσε εκατομμύρια views:

Το άρθρο Σοκαριστικό βίντεο: Λέει στο γιο του πως «πέθανε η μαμά» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα