Σπανούλης: «Ας προσπαθούσαν όλο το καλοκαίρι να λύσουν τα προβλήματα και όχι τώρα»

Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας, Βασίλης Σπανούλης, με δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του πρωταθλήματος, τόνισε πως πρέπει να βρεθεί λύση στο θέμα της έναρξης του φετινού πρωταθλήματος, ζήτημα το οποίο πάει πίσω το μπάσκετ, ρίχνοντας τα «βέλη» στους υπεύθυνους που καθυστερούν την έναρξη του.

Ο «V Span» μίλησε και για την ομάδα του τον Ολυμπιακό,

αναφέροντας πως πρέπει φέτος να δουλέψουν σκληρά και να παραμείνουν σεμνοί και ταπεινοί.

Ολυμπιακός είχε πολλά χρόνια να κατακτήσει κάποιο τίτλο. Ό,τι έγινε ανήκει στο παρελθόν. Να είμαστε σεμνοί και ταπεινοί και να δουλέψουμε σκληρά. Να πάμε βήμα-βήμα για να δούμε τι έχουμε κάνει".

Για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο ελληνικό μπάσκετ και για τον κίνδυνο που υπάρχει να μην αρχίσει το πρωτάθλημα:

«Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι βρισκόμαστε εδώ για την παρουσίαση αλλά δεν ξέρουμε καν αν θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Κάτι που είναι απαράδεκτο.

Αρχίζει η Ευρωλίγκα και δεν έχουμε παίξει ένα παιχνίδι. Για εμένα είναι αδιανόητο. Πιο κάτω δεν γίνεται να το πάμε. Πως αυτό το πρωτάθλημα θα κρατήσει εδώ τους διεθνείς. Ας προσπαθούσαν όλο το καλοκαίρι να λύσουν τα προβλήματα και όχι τώρα. Εάν ήμουν εγώ στη θέση των υπευθύνων, θα είχα κάνει τα πάντα για να λυθεί το πρόβλημα και θα είχε λυθεί».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα