Στα ύψη η θερμοκρασία

Καλό καιρό και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας θα έχουμε σήμερα σε όλη τη χώρα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 23 έως 37 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 25 έως 37 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 25 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. Στα ανατολικά Δωδεκάνησα,

στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά στους 35 ως 36 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν μετά το μεσημέρι.

Στην Αττική η θερμοκρασία θα φτάσει στους 37 βαθμούς, ενώ στα ανατολικά και βόρεια του νομού θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ στο Σαρωνικό και τοπικά ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο σε όλη τη χώρα.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και ζεστός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Στα ηπειρωτικά θα φτάσει τοπικά τους 40 βαθμούς Κελσίου κυρίως το Σάββατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα