Στην Ηλεία ο Ν. Δένδιας

Στην Ηλεία μεταβαίνει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, προκειμένου να ενημερωθεί για τις έρευνες σχετικά με την επίθεση σε βάρος αλλοδαπών εργατών στη Μανωλάδα.

Ο κ. Δένδιας θα επισκεφθεί νωρίς το πρωί το αστυνομικό τμήμα Βάρδας Ηλείας, το οποίο διενεργεί την προανάκριση για την υπόθεση.

Τον υπουργό θα συνοδεύουν ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγος Νίκος Παπαγιαννόπουλος, ο γενικός επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος, αντιστράτηγος Γιάννης Δικόπουλος και οι διευθυντές της Οικονομικής Αστυνομίας και της Υπηρεσίας

Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας.

«Στην Ελληνική Δημοκρατία σήμερα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η οικονομική εκμετάλλευση εκατοντάδων ή και χιλιάδων συνανθρώπων μας, όπως και η διαβίωσή τους σε απαράδεκτες συνθήκες. Πόσω μάλλον η απόπειρα δολοφονίας τους», διεμήνυσε χθες ο κ. Δένδιας.

Ασύλληπτοι οι τρεις επιστάτες

Εν τω μεταξύ Σε εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών Ελλήνων, ηλικίας 39, 27 και 21 ετών, οι οποίοι πυροβόλησαν σε βάρος περίπου διακοσίων αλλοδαπών εργατών γης

Ήδη συνελήφθη, στη Λάππα Αχαΐας, ο 57χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης καλλιέργειας φράουλας, ενώ την Πέμπτη το πρωί συνελήφθη, στην περιοχή της Πηνείας Αμαλιάδας, ένας 38χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, παρείχε κατάλυμα σε δύο από τους τρεις αναζητούμενους.

Keywords
Τυχαία Θέματα