Στηρίζει Μανιτάκη η Δημοκρατική Αριστερά

Στο πλευρό του Αντώνη Μανιτάκη είναι η Δημοκρατική Αριστερά, μετά τις έντονες επικρίσεις που δέχθηκε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης τις προηγούμενες ημέρες για το θέμα των απολύσεων επίορκων υπαλλήλων.

«Η κυβέρνηση πρέπει να εκφραστεί ενιαία», αναφέρει η ΔΗΜΑΡ, τονίζοντας ότι «συνειδητές προσπάθειες ή αμέλειες που οδηγούν στην υπονόμευση του υπουργού στην ουσία υπονομεύουν τη συνεισφορά του κόμματος (ΔΗΜΑΡ) στο κυβερνητικό έργο και δημιουργούν προβλήματα στην κυβερνητική συνοχή».

Ο κυβερνητικός

εταίρος στην τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά, σχολιάζει την κριτική που ασκείται στον κ. Μανιτάκη από δυνάμεις που «εντός της κυβέρνησης υποστηρίζουν τις απολύσεις».

Την ίδια ώρα, συνεργάτες του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης ετοιμάζουν πολυσέλιδο απολογισμό του έργου του υπουργείου, επισημαίνοντας ότι όσα δεν είχαν γίνει σε 6 χρόνια έγιναν μέσα σε 6 μήνες.

Παράλληλα αφήνουν αιχμές για άλλα υπουργεία, κάνοντας λόγο για «απροθυμία ορισμένων υπουργείων να συνεργαστούν σε θέματα, όπως στην αποστολή στοιχείων κατά τη διαδικασία της διαθεσιμότητας των 2.000 υπαλλήλων».

Keywords
Τυχαία Θέματα