Συνέχεια στο όνειρο

Την ξέφρενη πορεία του στο Europa League θέλει να συνεχίσει απόψε στο «Γ. Κραραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μέταλιστ (22:05), στη ρεβάνς της νίκης των «ερυθρολεύκων» στο Χάρκοβο με 1-0. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε θα υπερασπιστεί το σκορ του πρώτου αγώνα, έτσι ώστε να προκριθεί στους «8» της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν

το εκπληκτικό σερί τους, καθώς έχουν δέκα νίκες με μηδέν παθητικό σε όλες τις διοργανώσεις, όντας μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη.

Στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» συμπεριλήφθηκαν οι Κάρολ και Ντιόγκο, καθώς ο πρώτος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο δεύτερος εξέτισε την τιμωρία του. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Μέλμπεργκ και οι Φετφατζίδης και Φέισα.

Οι φιλοξενούμενοι της Μέταλιστ θα ψάξουν το γρήγορο γκολ, έτσι ώστε να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα. Ο Μίρον Μάρκεβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Έντμαρ και Κριστάλδο, ενώ αμφίβολος παραμένει ο τραυματίας Φινίνιο. Οι Ουκρανοί θα έχουν στο πλευρό τους 100 οπαδούς, ενώ το παρών θα δώσει και ο πρόεδρος του συλλόγου, Ολεξάντρ Γιαροσλάφσκι.

Εφόσον το αποτέλεσμα είναι θετικό για τον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες θα είναι μία από τις οκτώ ομάδες στην αυριανή κλήρωση για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά του θεσμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα