ΣΥΡΙΖΑ: Σήμερα στην Ομόνοια η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση

Στην Ομόνοια, σήμερα στις 19:30 θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. «Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τη διακυβέρνηση της χώρας για να αποκαταστήσουμε το δικαίωμα της ελληνικής οικογένειας, κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα, στην αξιοπρεπή διαβίωση, την ασφαλή εργασία και τη δίκαιη αμοιβή, καθώς και για να έχουν

όλες και όλοι αξιοπρεπή σύνταξη για τα γηρατειά και περίθαλψη, ανεξάρτητα από το εισόδημά τους», τόνισε ο ίδιος χθες από την Πάτρα.

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «δεν υπάρχει πια δίλημμα ευρώ ή ΣΥΡΙΖΑ, επειδή εμείς είμαστε ξεκάθαροι, και ευρώ και ΣΥΡΙΖΑ», ενώ όπως συμπλήρωσε «ένα είναι το πραγματικό δίλημμα: Μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ».

Στράφηκε, δε, κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι «δεν θα τη γλιτώσουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Δεν θα περάσουν το Μνημόνιο από την πίσω πόρτα την Κυριακή με το κόλπο του ευρώ, για να συγκυβερνήσουν και να το εφαρμόσουν από τη Δευτέρα».

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο ότι «λένε ψέματα» προσθέτοντας: «Μας φοβίζουν με τους μισθούς και τις συντάξεις, αυτοί που τους έχουν πετσοκόψει δύο και τρεις φορές, που έχουν βάλει τις υπογραφές τους στο Μνημόνιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα