Τα σχόλια της Ευγενίας Μανωλίδου για το τρέιλερ των Ράδιο Αρβύλα

Το σατιρικό τρέιλερ της εκπομπής των «Ράδιο Αρβύλα» με πρωταγωνιστή τον Βουλευτή Άδωνη Γεωργιάδη δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τη σύζυγό του.

«Το είδα το τρέιλερ. Κοιτάξτε, όταν απομονώνεις μια συγκεκριμένη σκηνή, φαίνεται λίγο περίεργο. Αλλά επειδή εγώ παρακολουθώ τις εκπομπές το βράδυ και ξέρω πώς συνδέεται το πριν και το μετά, γνωρίζω πολύ καλά γιατί έκανε τη συγκεκριμένη αναφορά. Τώρα βέβαια οι Ράδιο Αρβύλα τιμούν τον Άδωνη συχνά πυκνά. Αυτό μόνο καλό του κάνει».

Η Ευγενία Μανωλίδου

αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι φέτος θα απέχει από την τηλεόραση και θα αφοσιωθεί στην μεγάλη της αγάπη που είναι η μουσική:


«Το ποτέ και το πάντα είναι δυο λέξεις τις οποίες αποφεύγω να χρησιμοποιώ, αλλά σίγουρα προτιμώ να δώσω όλη την ενέργειά μου στη μουσική μου. Στην τηλεόραση φτάσαμε από το ένα άκρο στο άλλο. Μάλλον έτσι πρέπει να το δει κανείς, δηλαδή εκεί που είχαμε ακραία budget για παραγωγές, για αμοιβές, μεγάλη ψαλίδα των υψηλά αμειβόμενων και των πολύ χαμηλά αμειβόμενων, τώρα έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο, όπου δεν υπάρχουν παραγωγές ή υπάρχουν ελάχιστες. Θεωρώ, επειδή είμαι φύσει αισιόδοξο άτομο ότι αυτό θα ισορροπήσει κάποια στιγμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα