Θεόδωρος Μάντζιος: Παρών στη μάχη των εκλογών

Πιστός στην από διετίας δήλωσή του πως θα δώσει το «παρών» στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023, ο Θεόδωρος Μάντζιος κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο της Νέας Σμύρνης στο πλευρό του Γιώργου Κουτελάκη με την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση-Νέα Σμύρνη-«Ποιότητα Ζωής». Με βαριές περγαμηνές στον χώρο, ο Θ. Μάντζιος υπήρξε στέλεχος του Δήμου και επικεφαλής για μια μακρά περίοδο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου (2000-2014), καθιστώντας κατά κοινή ομολογία τον Δήμο Νέας Σμύρνης τον καθαρότερο Δήμο της χώρας.

Το πρότυπο λειτουργίας της Υπηρεσίας με

επισκέψεις τους στο Δήμο θέλησαν να γνωρίσουν από κοντά εκπρόσωποι δεκάδων Δήμων. Μετά την αποχώρησή του από την εν λόγω υπηρεσία, εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος το 2019. Σε δηλώσεις του ο ίδιος ανέπτυξε το πλάνο του δήμου για το πράσινο, τα πάρκα και τις παιδικές χαρές:

Πράσινο – ΠάρκαΠροχωράμε με μαζικές φυτεύσεις πράσινου, δίνουμε πράσινη όψη και πάλι στο Άλσος μας, στα πάρκα και στις πλατείες.Προστατεύουμε το ήδη υπάρχον πράσινο.Μπαίνει τέλος στη σφαγή των δέντρων με πρόσχημα το εποχικό κλάδεμα.Παιδικές χαρέςΣτόχος μας είναι η καθολική ανάπλαση των παιδικών χαρών.Δημιουργούμε ασφαλείς, σύγχρονες, λειτουργικές, πιστοποιημένες παιδικές χαρές, όπου τα παιδιά θα παίζουν με ασφάλεια και χαρά.Απορρίπτουμε υλικά όπως χαλίκια και τσιμέντο, εφαρμόζουμε σύγχρονα υλικά ασφαλή και πιστοποιημένα.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεόδωρος Μάντζιος, Παρών,theodoros mantzios, paron