Θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟ, ο Ντιόγκο Βιάνα

Δυνατά παίζει το όνομα του Ντιόγκο Βιάνα για τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Πορτογάλου επιθετικού.

Με δηλώσεις του στο «Goal», ο 23άχρονος άσος της Πεναφιέλ (2η κατηγορία Πορτογαλίας) ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

«Είμαι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, όμως ακόμη δεν έχω υπογράψει κανένα προσύμφωνο. Το θέμα το χειρίζεται ο μάνατζέρ μου. Γνωρίζω πως έχουν γίνει αρκετές

επαφές μέσω του Βαρέλα, αλλά δεν ξέρω αν τελικά αυτό φτάνει για να γίνει η μεταγραφή. Με θέλουν και κάποιες άλλες ομάδες. Θα δούμε. Υπάρχουν καλές πιθανότητες για να πάω στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι θα ξέρουμε το αργότερο μέχρι το τέλος του μήνα», δήλωσε ο Πορτογάλος.

Σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο «τριφύλλι» είπε: «Ξέρω από πολύ κόσμο πως υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στον Παναθηναϊκό και στην Ελλάδα, όμως αυτό είναι σήμερα κάτι το συνηθισμένο. Πολλές μεγάλες ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα, όμως δεν παύουν να αποτελούν ελκυστικούς προορισμούς. Και ο Παναθηναϊκός είναι πολύ ελκυστικός σύλλογος.

Το θέμα είναι τι στόχους βάζει ο καθένας στη καριέρα του. Ο Αντρέ μού έχει πει να πάω στην Ελλάδα, αφού, παρά τις δυσκολίες, ο Παναθηναϊκός παραμένει ένα πολύ μεγάλο κλαμπ και θεωρεί πως είναι ιδανικός σύλλογος για να συνεχίσω την καριέρα μου. Θα δούμε».

Ολόκληρη η συνέντευξη στην εφημερίδα «Goal News».

Keywords
Τυχαία Θέματα